Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

MONOGRÀFIC RHYTHM4DAYS: PERCUSSIÓ CORPORAL A L'AULA

Organizador: Rhythm4Days
 

Del 2 al3 de julio

2 dias | 15 horas

SANT CUGAT DEL VALLÈS, plaça Victòria del Àngels, num 2,

Ver mapa

110,00

 

 

MÈTODE SSM (SENYALITZACIÓ-SEQÜENCIACIÓ-MÚSICA)

 

Des del Mètode SSM, basant-nos en els recursos sonors i musicals, es pretén facilitar l’aparició de diferents processos sensorials, cognitius, emocionals i vinculants. Promou experiències creatives que enllacen els interessos de les persones amb les seves capacitats tant físiques com intel·lectuals.

Aquest mètode s’acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM té el joc, l’expressió i la creativitat com a bases d’un abordatge psicosocial d’un alt valor en salut.

PER QUÈ SSM?
- Senyalització: Les sessions d’aquesta metodologia són eminentment pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
- Seqüenciació: Tots els exercicis i activitats estan rigorosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l’aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental pel control, planificació, execució i assoliment dels objectius musicals i extra musicals.
- Música: L’objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual ens expressarem, crearem i sentirem durant tot el procés d’aprenentatge o durant l’ experiència lúdica.

Contingut:

  • La percussió corporal a l'aula
  • Metodologia i didàctica del ritme
  • La cançó com a suport tonal, estructural, rítmic i emocional
  • Coreografies a l'aula
  • Creativitat i co-creació
  • El teu ritme personal
  • MÈTODE SSM

VIDEOS SANTI SERRATOSA

Formació en tràmit de reconeixement pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Dias de la formación:
  • 02/07/2022
  • 03/07/2022
Horarios:
Dissabte 2 de 10:00h a 14h i de 16h a 19h

Diumenge 3 de 10:00h a 14h
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
02/07/2022
Contacto:
ssmpercussiocorporal@gmail.com
Observaciones:
Formació en tràmit de reconeixement pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Formadores
Santi Serratosa López

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text