Music.cat

Tu espacio de formación musical

Santi Serratosa López

PRESENTACIÓN

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

CURRÍCULUM


Santi Serratosa es va graduar en música a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu, l’any 1999. Dos anys més tard va continuar els seus estudis superiors de bateria al Drummers Collective de Nova York. Després d’una etapa de formació amb diferents professors de bateria, recerca personal i altres estudis musicals, l’any 2011 obté el títol de Màster de Musicoteràpia per la UPF. Diploma en Pedagogia Sistèmica per l'Institut Gestalt (2019)

Paral·lelament a la seva formació com a musicoterapeuta es va formar en percussió corporal amb diferents professors com Anna Llombart, Stéphane Grosjean i ha assistit a workshops i cursos de Keith Terry, Fernando Barba, Jep Meléndez, Javier Romero, Núria López, Shaman Lebrun i Ido Shtadler.

Professor de bateria des de l’any 1994, actualment imparteix cursos i tallers de percussió corporal per tot el país, Europa, Brasil i Xile amb la seva pròpia metodologia (Mètode SSM). Professor de percussió corporal en els Tallers Musicals d’Avinyó, XLII Curs d’Estiu La Rítmica Jaques Dalcroze de l’escola de música Joan Llongueras, Dansàneu 2014, AEMCAT 2016 I 2017, forma part de l’equip de professors de música del Màster de Musicoteràpia de l’UB. Professor col·laborador del Postgrau de Musicoteràpia de la UdG, Post-Grau d’Arts Escèniques de l’Institut del Teatre, Post-Grau El Musical-Bellaterra: Música, Creativitat i Moviment, el curs RHYTHM4DAYS i formador en els cursos de formació continua de la UVic i Harmony Games.

L’any 2015 va dirigir la part formativa i musical del projecte social TOC CAP A TU de l’Auditori de Barcelona. Ha presentat el seu treball en el IV i V Congrés Nacional de Musicoteràpia celebrat a Madrid i Barcelona, respectivament.

Com a bateria ha actuat i gravat amb moltes bandes des de l’any 1990. Tocant estils tan diversos com jazz, latin, flamenc-fusió, rock, funk, música electrònica, etc. Ha sigut músic figurant en molts programes de televisió i va ser el 3r bateria del musical Grease. Actualment forma part de grups reconeguts a nivell estatal com Astrio i Gossos, amb els quals continua enregistrant discs i girant per diferents països.

Com a percussionista corporal ha creat i dirigeix la SSM BigHand (Big band de percussió corporal) i comparteix un projecte de duet amb la Mariona Castells, amb la qual ha participat en diferents espots publicitaris i esdeveniments artístics, socials i educatius.

Ver formaciones
13
julio
2020
5 horas
Streaming
THE PROJECT OF THE HIDDEN PIECE - BODY PERCUSSION COURSE (MAÑANAS-MATINS)
90,00€
1 horas
ONLINE
LA PRIMAVERA DE VIVALDI BODY PERCUSSION - MODULE 1
40,00€
07
julio
2020
1 horas
Streaming
SESSIÓ DE PRESENTACIÓ CURSOS ONLINE-STREAMING AMB SANTI SERRATOSA
0,00€
25
julio
2020
2 horas
Streaming
Un Compromiso
20,00€
1 horas
ONLINE
LE VALSE D'AMÉLIE WITH BODY PERCUSSION - ONLINE COURSE
60,00€
17
septiembre
2020
8 horas
Streaming
TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
12
noviembre
2020
8 horas
Streaming
2a EDICIÓN TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
04
marzo
2021
8 horas
Streaming
3a EDICIÓN TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
04
febrero
2021
8 horas
Streaming
COREOGRAFIES DE PERCUSSIÓ CORPORAL PER A L'AULA
65,00€
02
marzo
2021
8 horas
Streaming
2a EDICIÓ COREOGRAFIES DE PERCUSSIÓ CORPORAL PER A L'AULA
65,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text