Course

Qi Gong, energètica de la veu i improvisació

In the charge of Anna Subirana
 

17 of april

1 Season | 8 hours

Barcelona, C/Padilla, 155, 08013, Edifici L’Auditori

See map

100,00

El Qi Gong (txi kung) és un art taoista, un sistema holístic d’autocuració i meditació que inclou tècniques estàtiques i en moviment, tècniques respiratòries, massatges i sons per tal d’assolir el benestar de la persona i la seva relació amb la naturalesa i els altres. La seva pràctica emfatitza amb l’escolta, ens porta a afinar els nostres sentits i prendre consciència del nostre aquí i ara. Al Qi Gong es treballa amb l’estructura física i amb la respiració, mentre estant, ens fa reconèixer les nostres emocions i diàlegs interns. Ens ajuda a trobar la nostra afinació (cos-emoció-ment), el to correcte (tensió/col·lapse), l’arrelament i la fluïdesa,  l’acció i la no acció en el moviment i en la quietud. La pràctica del Qi Gong ens aporta sensibilitat i presència. 

L’energètica de la veu (exercicis energètics taoistes aplicats a la vocalització i l’expressió) ens permet connectar amb el nostre so i gaudir de la nostra veu d’una manera senzilla. Juntament amb les tècniques de cant i foniatria, reconeixem els fonaments de la veu: la font, la producció i la ressonància, trobant el nostre espai interior, el nostre so natural, la nostra tessitura, la capacitat de sonar, sentim la nostra vibració i ressonem amb els altres. La vibració de la veu ens permet alliberar i equilibrar el nostre estat d’ànim, amb els sons arribem de manera directa al nostre interior trobant els espais interns, les emocions, els sentiments. Amb el treball amb els òrgans i els centres energètics, retrobem el benestar i ens ajuden a estar presents.

La improvisació, des de l’aquí i ara, ens permet experimentar, no jutjar, a curar l’escolta interna i externa, l’espontaneïtat i la presència. Creant sons, textures sonores, rítmiques, melòdiques i harmòniques aprenem a prendre decisions sonant col·lectivament. Ens deixem sorprendre, reforcem la confiança individual i amb els altres descobrint nous recursos sonors tant amb la veu com amb els instruments gaudint plenament del moment present. 

Days of training:
  • 17/04/2021
Timetable:
De 10h a 14h i de 15.30h a 19.30h
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
-Roba còmode.
-Aïllant o màrfega per estirar-se a terra.
Language:
ca
Deadline to register:
12/04/2021
Contact:
www.acem.cat
acem@acem.cat
691901308
Trainers
Anna Subirana

Cantant, Músicterapeuta  UB, Sonoterapèuta, Infermera UB.

Vaig fer els meus estudis musicals a l’Escola de Música del Zeleste, els de veu amb Joaquim Proubasta, Lotty Lewis Foniatria amb la Dra. Cristina Arias. Practico Qi Gong i Tai Txi des de fa més de 25 anys amb mestres com: Tew Bunnag, Miquel Àngel Cabrer; Alain Baudet i Dr. Oscar Salazar. 

He col·laborat amb la veu amb cantants, músics, ballarins, artistes plàstics, de cinema, i d’audiovisuals, titellaires i poetes creant espectacles de música, dansa, de teatre d’objectes i improvisació contemporània i gravant diversos CD’s i vídeos de creació.  He actuat cantant a Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Brasil i a l’Estat Espanyol.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text