Course

Moviment creatiu, improvisació, dansa i distància social

In the charge of Rita Noutel
 

From 6 of may to 7 of may

2 days | 8 hours

BARCELONA, Avinguda Vilanova 32 08902

See map

100,00
  • Gestionar la capacitat de mobilitat corporal d’un mateix, desenvolupant i millorant la consciència del cos.
  • Desenvolupar la capacitat d’acceptar les característiques específiques de cada persona i com adaptar-se al temps, espai vital i al moviment particular.
  • Nodrir el procés creatiu descobrint el llenguatge no verbal sense jutjar-lo.
  • Adaptar-se a noves situacions aprofitant recursos propis i idees constructives aportades pels altres.
  • Proposar una reflexió sobre què és la dansa, l’art, la sublimació de les emocions. De quina manera em veig a mi mateix i a l’altre i com la singularitat del cos i de les mateixes vivències poden ser l’inici d’un procés creatiu.
Days of training:
  • 06/05/2021
  • 07/05/2021
Timetable:
De 10h a 14h
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Roba còmode.
Language:
Spanish
Deadline to register:
05/05/2021
Contact:
www.acem.cat
acem@acem.cat
Trainers
Rita Noutel

Comença a ballar professionalment el 2009 formant-se amb mestres com Jordi Cortés, Glória José, Marisa Brugarolas, Adam Benjamin, Ramón Roig, Janis parker, Marc Brew, Thomas Metller, Ariadna Monfort o Arthur Roosvelt entre altres. Algunes de les seves participacions com intèrpret i ballarina inclouen: Fossil de Jordi Cortés, el vídeo dansa “Brick skin” i “Fuck-in-progress” pel qual va rebre el premi “Millor coreografia del 2017”.

El 2014 crea Yurdance amb la Míriam Aguilera. La primera obra (Cyclamen) es va estrenar al Festival Internacional de Dansa Integrada de Seül el 2017 i va ser premiada al Escena Mobile (2018). 

A banda de les creacions de dansa professionals, Yourdance també porta a terme conferències, tallers i mostres a escoles per visibilitzar la diversitat funcional en el circuit professional de les arts escèniques.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text