Corso

Curs de producció musical Online

Responsabile di Patxi Vazili
Organizzatore: Versembrant
Formazione in linea | 8 ore
50,00

Versembrant presenta per primera vegada el curs de producció musical online a càrrec del nostre productor de referència V. PIZZA.


El curs consta d'un total de 8 video-càpsules formatives de 15 minuts aproximadament i una guia didàctica en format pdf amb tota la informació de cada mòdul i contingut complementari. El curs no és en streaming, sinó que et donem accés a tots els materials i pots anar-lo seguint al teu ritme!


Es tracta d’una formació accessible per a tots els nivells i recomanada a partir de 14 anys. Els mòduls que trobareu al curs de producció musical online de Versembrant són:

 

00. Introducció al curs

01. Ableton Live Basics

02. Clips, tracks i escenes

03. Clips MIDI

04. Instruments virtuals I - SIMPLER

05. Instruments virtuals II - DRUM RACK 

06. Instruments virtuals III - SAMPLER

07. Swing

08. Arrangement View

Amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena creiem que difícilment podríem comptar amb una veu més autoritzada per parlar-vos de tècniques de sampling i impartir aquestes classes de beatmaking que el productor d’Extraño Weys. Així que si voleu aprendre a produir, no teniu excusa!

Materiale necessario per partecipare alla formazione e / o raccomandazioni per gli studenti:
Cal disposar d'un ordinador amb Ableton Live i és recomanable tenir una controladora MIDI.
Linguaggio:
Catalano
Contatto:
patxi@versembrant.cat
Formatori
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

Maggiori informazioni

Utilizziamo cookie nostri e di terze parti per migliorare la tua esperienza ei nostri servizi, analizzando la navigazione sul nostro sito web. Se continui la navigazione considereremo che accetti il ??suo utilizzo. Puoi ottenere maggiori informazioni nel nostro Politica sui cookie.

Tancar text