Music.cat

Tu espacio de formación musical

Mireia Besora Tondo

PRESENTACIÓN

Professora a l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, on a més hi coordina el projecte Escola Oberta amb la voluntat d'obrir l'escola a tots els infants de la ciutat. Dirigeix el Cor Èulia del mateix lloc. És formadora de formadors i ha impartit cursos per a mestres a l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya), a l’EMM Pau Casals d’El Vendrell i a MEG (Minyons i Guies de Catalunya) a Barcelona, entre d’altres.

CURRÍCULUM

Titulada en Pedagogia per la Formació Musical Bàsica i General per l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), i en Grau Mitjà i Elemental en l'especialitat de piano pel Conservatori Professional de Música de Tarragona.

Formada tant en cursos de sensibilització musical del mètode Willems com de pedagogia musical a l'associació Orff-Sculwerk (celebrats a Barcelona, Madrid i San Francisco-Califòrnia) amb Verena Maschat, Sofía López-Ibor, Doug Goodkin i James Harding, entre d'altres.

També s'ha format en direcció coral als cursos de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) a Barcelona i a Segovia amb Pep Prats i Johan Duyck. Ha realitzat estudis de direcció amb Mireia Barrera i Lluís Vila. Ha rebut classes de cant de la mà d'Àngels Balagueró, Glòria Coma i Jordi Ricart. Actualment està acabant el Grau Professional de Cant al Conservatori de Vila-seca, amb Maria Teresa Garriogosa.

Ha impartit tallers per a nadons i famílies a l'EMM Can Ponsic i a l'EMM Nou Barris de Barcelona, a l'EMM Pau Casals el Vendrell i a diferents biblioteques públiques de Barcelona. I actualment a Valls.

Té la titulació de directora en el lleure, i ha dirigit diferents casals d'estiu i altres activitats d’educació en el lleure.

Ver formaciones
22
enero
2022
60 horas
Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC
Direcció i pedagogia del cant coral infantil
350,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text