Music.cat

Tu espacio de formación musical

Mireia Aguiar

PRESENTACIÓN

Sóc professora de música i em dedico a la docència perquè crec que amb la música

i les arts contribuïm a fer un món millor. M'agrada ajudar a desvetllar la musicalitat

inherent en totes les persones compartint experiències musicals i artístiques.

CURRÍCULUM

Treballo en escoles de música, actualment a l’EMM Miquel Blanch i EMM Can Ponsic. Sóc membre d’Orff Catalunya amb qui organitzem i coordinem cursos internacionals de formació per al professorat. També col·laboro a l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) amb la comissió de formació. Com a formadora de formadors he realitzat cursos per al professorat a diverses escoles de música, sessions de formació a l’alumnat de pedagogia de l’ESMUC dins el seminari de didàctica i a l’escola d’estiu, sessions de formació als estudiants de magisteri de la menció de música de l’UAB, així com per als alumnes de pedagogia del Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals, entre d’altres.


La meva formació és: Orff Schulwerk Certification del San Francisco Orff Schulwerk Course (EEUU), Extended studies in Orff-Schulwerk de Finlàndia (ORFF-course I, JaSeSoi ry). Certificat de Professora d’Educació Musical Primerenca (IGEME, Instituto Gordon de Educación Musical España). Titulada en flauta de bec pel Conservatori del Liceu i en Cant Barroc pel Conservatorio Fernando dall'Abaco de Verona (Itàlia). Diplomada en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ver formaciones
14
julio
2020
18 horas
Streaming
Passa el fil: Processos creatius, cooperatius i integratius en l’aprenentatge musical
80,00€
06
julio
2020
30 horas
La Marfà
Escola d’estiu de música - Jornades de formació per a docents a Girona
60,00€
12
diciembre
2020
18 horas
Streaming
Passa el fil: Processos creatius, cooperatius i integratius en l’aprenentatge musical
80,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text