Marta Amatriain

PRESENTACIÓN

Ballarina. Formada en dansa clàssica a l’Institut del Teatre.

Membre de l'equip de professorat de l'50è Curs Internacional d'Estiu de rítmica Jaques-Dalcroze de L'Escola de Música Joan Llongueres.

CURRÍCULUM

Bailarina. Formada en danza clásica en el Institut del Teatre, en la Escuela de Ballet de Hamburgo y en danza contemporánea en Barcelona y Nueva York. Actualmente es profesora de Pedagogía de la danza en el Conservatorio Superior de Danza del IT. Especializada en movimiento para niños en diferentes contextos. 

 
Ballarina. Formada en dansa clàssica a l’Institut del Teatre, a l’Escola de Ballet d’Hamburg i en dansa contemporània a Barcelona i Nova York. Actualment és professora de Pedagogia de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’I.T. Especialitzada en moviment per a nens en diferents contextos. 

Ver formaciones
01
julio
2021
Del 01
al 07 de julio de 2021
Del 01/07/2021
al 07/07/2021
50 horas
ESCOLA DE MÚSICA Joan LLONGUERES
Barcelona
50º Curso internacional de VERANO en rítmica J-Dalcroze
a cargo de Marta Amatriain , Eugènia Arús, Joey Bates, Quim Borrell, Maite Bilbao, Pablo Cernik, Neus Fernández, Neus Fernández, Marta Fiol , Aixa Guerra , Ava Loiacono, Ava Loiacono, Ava Loiacono, Ava Loiacono, Andreu Martínez, Andreu Martínez, Quique Martínez, Núria Palau , Pablo Stocco , Míriam Vives 
ESCOLA DE MÚSICA JOAN LLONGUERES
475,00€
04
julio
2022
Del 04
al 07 de julio de 2022
Del 04/07/2022
al 07/07/2022
30 horas
La Marfà
Girona
Escola d’estiu de música de Girona 2022
a cargo de Xavi M. Rocamora , Alba Pujol Camins, Xavi M. Rocamora , Violant Olivares, Estêvão Marques, Santi Serratosa, Carlos Alcázar, Marta Camón Botella, Núria Palau , Albada Blay, Xevi Matamala, Uirá Abondanza Kuhlmann, Mariona Castells
La Marfà - Centre de creació musical
60,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text