Music.cat

Tu espacio de formación musical

Jonatan Ripoll Moreno

PRESENTACIÓN

Membre d'El Pot Petit, trombonista i mestre de música

CURRÍCULUM

Jonatan Ripoll Moreno, 1987, Castelló d'Empúries.


Intèrpret de trombó i fiscorn. Inici dels estudis musicals a l'escola de Música Antoni Agramont de Castelló d'Empúries amb 7 anys. Allà es forma com a instrumentista de violí primer, amb Albert Teixidor. I posteriorment, de trombó i fiscorn, amb Joan Bardés.


Prolonga els estudis com a instrumentista de fiscorn i trombó fora de l'escola de Castelló amb Jordi Estartús a Girona, Pep Moliner a Barcelona i Isidre Palmada a Banyoles, amb el qual segueix a dia d'avui amb els seus estudis.


A partir de la majoria d'edat, també realitza estudis en pedagogia d'educació primària i musical. El 2015 obté el graduat d'educació primària amb especialitat musical.


Ha treballat durant 3 anys al departament d'ensenyament com a mestre de música a primària en diverses escoles del territori. 


Ha participat en diverses agrupacions d'estils diferents, passant per grups de ska i reggae com Dekrèpits, orquestres com la jove orquestra versatile de Figueres amb la direcció de Santi Escura, o per cobles com Empordanesa i Rossinyolets, amb Pere Cortada al capdavant, o la cobla Bisbal Jove, durant nou anys, sota la direcció de Xavier Molina.

A partir de 2017 centra els seus esforços com a intèrpret de trombó amb “El Pot Petit”.

Ver formaciones
5 horas
ONLINE
Aprèn a tocar l'ukulele amb El Pot Petit
35,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text