Music.cat

Tu espacio de formación musical

Isabel Mantecón Vallejo

PRESENTACIÓN

Professora de cant coral a l’Escola de Música de La Garriga i l'Escola de Música Municipal de Sant Cugat. És directora del Cor de Cambra de la Diputació de Girona. També dirigeix les formacions La Fuga i Cor Jove Sinera.

CURRÍCULUM

Nascuda a Bilbao, és llicenciada en Direcció Coral per Musikene amb el professor Gabriel Baltés, titulada en piano pel Conservatori de Leioa i llicenciada en Bioquímica per la UPV. Així mateix ha complementat la seva formació amb els professors F. Bernius, J. Duijck, M. Brewer, T. Brooks, C. Marchand i P. Cao entre d’altres. Durant 8 anys ha estat directora de l’Orfeoi Txiki de l’Orfeón Donostiarra i cap del departament de cant coral a Pasaia. És professora de direcció coral i de seminaris en cursos d’estiu destacant la seva tasca a l’Acadèmia de Directors de Cor del País Basc. Ha dirigit el Cor Jove del País Basc des de la seva fundació fins al 2019 i el Cor Infantil i el Cor Jove de l’Orfeó Català en substitució dels seus directors.

Ver formaciones
22
enero
2022
60 horas
Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC
Direcció i pedagogia del cant coral infantil
350,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text