Music.cat

Tu espacio de formación musical

Elisenda Carrasco Ribot

PRESENTACIÓN

Títol Superior de Música en l'especialitat de Composició i Instrumentació,

Títol Superior de Música en l'especialitat de Direcció d'Orquestra, Títol Superior

de Pedagogia (Conservatori Superior de Música de Barcelona). També va ampliar

els seus estudis a l'Akademia Frederich Chopin de Varsòvia i Cracòvia.

CURRÍCULUM

Títol Superior de Música en l'especialitat de Composició i Instrumentació, Títol Superior de Música en l'especialitat de Direcció d'Orquestra, Títol Superior de Pedagogia (Conservatori Superior de Música de Barcelona). També va ampliar els seus estudis a l'Akademia Frederich Chopin de Varsòvia i Cracòvia.
Actualment és codirectora del programa Cantània de l'Auditori de Barcelona i directora del Cor Infantil Sant Cugat i del cor femení Voxalba. Ha estat la directora musical, durant 15 anys del projecte Òpera a Secundària del Gran Teatre del Liceu. També ha estat directora artística i musical del Cor Infantil de l'Orfeó Català del Palau de la Música Catalana i ha dirigit durant quatre temporades el cor Lieder Càmera. Fa 30 anys que es dedica al món de la pedagogia. El cant coral infantil ha estat un dels àmbits en que més ha aprofundit, motiu pel qual és convidada habitualment a impartir cursos i tallers per tot el món.

Professora del Departament de Pedagogia de l’ESMUC des del 2018.

Ver formaciones
06
julio
2020
30 horas
La Marfà
Escola d’estiu de música - Jornades de formació per a docents a Girona
60,00€
17
octubre
2020
12 horas
Tolosa
Koru Pedagogia Ikastaroa - Curso Pedagogía Coral
80,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text