Music.cat

Tu espacio de formación musical

Eduardo Hernández

PRESENTACIÓN

Formador d'Ukelelé Ukelelà!

CURRÍCULUM

CAT

Llicenciat en Guitarra, màster de Pedagogia per a Escoles de Música a la UAB i certificat en mètode Suzuki 1. Multiinstrumentista, arranjador, productor i especialista en música tradicional mexicana. Integrant de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, de l'ensamble de música antiga Tente en el aire i del Mariachi México Folclórico. Combina l’activitat concertística amb la seva tasca docent a escoles de música i com a formador, juntament amb la Violant Olivares, a cursos per a professorat, tallers de música en família i d'ukelele per a infants i adults. 

Ambdós, apassionats dels instruments de corda, toquen plegats a l'ensamble de música iberoamericana En Clave de Son i co-dirigeixen Cuicacalli Espai de Música.  Son els autors del conte il·lustrat “Amb el cor content, l’ukelele tocarem”, editat per Harmony Games. Junts han dissenyat els continguts de la plataforma Kunde School d’aprenentatge de l’ukelele per a infants i el projecte "Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!", amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

 

ESP

Licenciado en Guitarra, máster en Pedagogía para las Escuelas de Música en la UAB y certificado en método Suzuki 1. Multiinstrumentista, arreglista, productor y especialista en música tradicional mexicana. Integrante de la Orquesta de Guitarras de Barcelona, del ensamble de música antigua Tente en el aire y del Mariachi México Folclórico. Combina la actividad concertística con su docencia en escuelas de música y como formador, junto a Violant Olivares, en cursos de profesorado, talleres de música en familia y de ukelele para niños/as y adultos. 

Ambos, apasionados de los instrumentos de cuerda, tocan en el ensamble de música iberoamericana En Clave de Son y co-dirigen Cuicacalli Espai de Música. Son los autores del cuento ilustrado Amb el cor content, editado por Harmony Games. Juntos han diseñado los contenidos de la plataforma Kunde School de aprendizaje del ukelele para niños y niñas y el proyecto ¡Ukelelé Ukelelá, cantemos y toquemos sin parar!, con la ilusión de poder acompañar muchos docentes en su introducción en las escuelas. 

Ver formaciones
10 horas
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 0
40,00€
10 horas
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ UKELELÁ Cantemos y toquemos sin parar!MÓDULO 0
40,00€
27
noviembre
2020
1 horas
Streaming
Amb el cor content l'Ukelele tocarem
0,00€
20 horas
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 1
50,00€
20 horas
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 1
50,00€
02
julio
2021
12 horas
Escola Municipal de Música Victoria Dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat
Monogràfic Rhythm4Days: UKELELÉ, UKELELÀ! CANTEM I TOQUEM SENSE PARAR!
110,00€
20 horas
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 2
50,00€
20 horas
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 2
50,00€
22
enero
2022
15 horas
Cuicacalli Espai de Música
UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! - NIVELL INICIACIÓ
150,00€
12
marzo
2022
15 horas
Cuicacalli Espai de Música
UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! - NIVELL AVANÇAT
150,00€

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text