Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

Música i moviment online - Escola d’estiu de música de Girona 2022

A cargo de Xavi M. Rocamora
 

6 de julio

1 Sesión | 1 horas

Streaming

En el marc de L’Escola d’estiu de música de Girona. La Marfà i Xavi Rocamora oferiran un taller de 45 minuts on veurem diverses activitats de música i moviment específicament pensades per al format no presencial, fent un ús participatiu i didàctic de la tecnologia i posant de relleu les oportunitats de l'educació musical a distància.

La sessió forma part de l'activitat "La classe online entre bambolines" de l’Escola d’estiu de música de Girona.

L’Escola d’estiu de música són unes jornades de formació per a docents de música que proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers per tal d’enriquir la seva formació i donar-los recursos per aplicar d’una manera pràctica a l’aula. Les jornades estan adreçades a professorat de música d'infantil i primària, secundària i escoles de música.

L’objectiu de l’escola d’estiu és dotar la ciutat de Girona d’unes jornades de formació per a docents de música per tal d’enriquir la seva formació i donar- los recursos per aplicar-los d’una manera pràctica a l’aula.

Ho organitza: La Marfà - Centre de Creació Musical i Escola Municipal de Música de Girona – Ajuntament de Girona. 

Hi col·labora: Casa de la Música del Gironès i Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE) - Universitat de Girona, Harmony Games i Music.cat

Amb el suport de: Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya, i Diputació de Girona.

Coordinació i assessorament pedagògic: Harmony Games

 

 

Dias de la formación:
  • 06/07/2022
Horarios:
Dimecres 6 de juliol
Material necesario para asistir a la formación y/o recomendaciones para los alumnos:
Grup 1: 11h a 11.45h
Grup 2: 16h a 16.45h
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
06/07/2022
Contacto:
Més informació i inscripcions:
lamarfa@ajgirona.cat
www.girona.cat/lamarfa
Formadores
Xavi M. Rocamora

Em defineixo com una persona activa i creativa. M'agrada emprendre, impulsar i compartir. Entenc l'educació musical com una eina de transformació social. Treballo usant el llenguatge artístic com una eina d'autoconeixement i creixement personal que crec que ha de ser accessible a tothom. 

Me defino como una persona activa y creativa. Me gusta emprender, impulsar y compartir. Entiendo la educación musical como una herramienta de transformación social. Trabajo usando el lenguaje artístico como una herramienta de autoconocimiento y crecimiento personal que creo que debe ser accesible para todos y todas.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text