Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

MÈTODE SSM, PERCUSSIÓ CORPORAL A L'AULA

Organizador: Harmony Games
 

Del 12 de febrero al 13 de febrero

2 dias | 11 horas

SANT CUGAT DEL VALLÈS, plaça Victòria del Àngels, num 2,

Ver mapa

65,00

MÈTODE SSM (SENYALITZACIÓ-SEQÜENCIACIÓ-MÚSICA)

 

Des del Mètode SSM, basant-nos en els recursos sonors i musicals, es pretén facilitar l’aparició de diferents processos sensorials, cognitius, emocionals i vinculants. Promou experiències creatives que enllacen els interessos de les persones amb les seves capacitats tant físiques com intel·lectuals.

Aquest mètode s’acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM té el joc, l’expressió i la creativitat com a bases d’un abordatge psicosocial d’un alt valor en salut.

PER QUÈ SSM?
- Senyalització: Les sessions d’aquesta metodologia són eminentment pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
- Seqüenciació: Tots els exercicis i activitats estan rigorosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l’aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental pel control, planificació, execució i assoliment dels objectius musicals i extra musicals.
- Música: L’objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual ens expressarem, crearem i sentirem durant tot el procés d’aprenentatge o durant l’ experiència lúdica.

Contingut:

  • La percussió corporal a l'aula
  • Metodologia i didàctica del ritme
  • La cançó com a suport tonal, estructural, rítmic i emocional
  • Coreografies a l'aula
  • Creativitat i co-creació
  • El teu ritme personal
  • MÈTODE SSM

VIDEOS SANTI SERRATOSA

 

Dias de la formación:
  • 12/02/2022
  • 13/02/2022
Horarios:
Dissabte 12 de 10:00h a 14h i de 16h a 19h

Diumenge 13 de 10:00h a 14h
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
11/02/2022
Contacto:
ssmpercussiocorporal@gmail.com
Formadores
Santi Serratosa López

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text