Music.cat

Tu espacio de formación musical
Curso

Curs per a pianistes acompanyants de cor

A cargo de Paul Perera
 

Del 12 al13 de marzo

2 dias | 11 horas

Barcelona, C/Padilla, 155, 08013, Edifici L’Auditori

Ver mapa

100,00

Curs intensiu per a pianistes i directors i directores amb coneixements de piano que vulguin adquirir recursos per a l'assaig amb cor.

Es treballarà amb repertori de cor infantil i/o veus blanques, però els continguts són vàlids per a qualsevol pianista que vulgui formar-se en acompanyament de cors.

 

CONTINGUTS

HARMONITZACIÓ: Recursos per a l'harmonització de melodies i com l'elecció d'una harmonia o una altra pot influir en l'expressivitat del cor i en l'assimilació del treball vocal a l'assaig.

PATRONS RITMICO-HARMÒNICS: Patrons d'acompanyament que poden funcionar de manera estàndard un cop tenim una melodia harmonitzada.

REDUCCIÓ DE PARTITURES: Com enfocar el treball sobre partitures harmonitzades per a cor a capella per tal de reduir-les al piano i extreure'n un acompanyament que pugui ajudar a l'assaig o a la interpretació en concert.

DINÀMICA D'ASSAIG: Com el pianista pot contribuir a la dinàmica d'assaig del cor ajudant en el muntatge, creant dinàmiques i atmòsferes, contribuint a fer més efectiu el treball vocal i com preveure i respondre a les necessitats del director.

PRÀCTICA D'ASSAIG: Posada en pràctica dels continguts treballats al curs a través de la interacció amb els alumnes del CURS DE DIRECCIÓ I PEDAGOGIA DEL CANT CORAL INFANTIL.

 

 

 

Dias de la formación:
  • 12/03/2022
  • 13/03/2022
Horarios:
Dissabte de 10.00 a 13.30 i de 15.15 a 18.45h
Diumenge de 10.00 a 14.00h.
Idioma:
Català
Fecha límite para inscribirse:
06/03/2022
Contacto:
formacio@scic.cat
Observaciones:
Es requereix formació panística prèvia. Si teniu dubtes sobre si podeu accedir al curs, poseu-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic.
Formadores
Paul Perera
Más información

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro sitio web. Si continuas navegante consideraremos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de cookies.

Tancar text