Music.cat

Your music training space
Course

UKELELÉ UKELELÀ! - INICIACIÓ (mòduls 0-1)

 

From 26 of november to3 of december

2 days | 15 hours

Barcelona, C/ Pont del Treball Digne, 14, sublocal 9 bis

See map

150,00

Curs presencial adreçat especialment a professorat de Primària, Secundària i d'escoles de música que vulguin formar-se en didàctica de l'ukelele.

El curs inclou un recorregut intensiu i complert de 15 hores (dividides en dos dissabtes) pel mòdul 0 i mòdul 1 del curs en línia Ukelelé Ukelelà! Cantem i toquem sense parar!.

Indicat per a adults que desitgin formació personalitzada i posant en pràctica les propostes grupals suggerides de manera vivencial. 

El repertori i la seqüenciació que s'oferirà inclou cançons amb cordes a l'aire i un dit, treballades des d'una perspectiva globalitzadora, on s'integren totes les competències i dimensions curriculars de l'àmbit artístic. 

El curs es complementa amb el de nivell AVANÇAT, que té un format de 20 hores i que inclou un recorregut pels mòduls 2 i 3. 

Days of training:
  • 26/11/2022
  • 03/12/2022
Timetable:
de 10 a 14h i de 15.30 a 19h
(7,5h x 2 dissabtes)
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
- Ukelele (si no en teniu, podeu demanar-nos-en de préstec)
- Afinador de pinça
Language:
Catalan
Deadline to register:
25/11/2022
Contact:
ukeleleukelela@gmail.com
Others:
No cal tenir coneixements previs de l'instrument.
Comments:
Es farà la tramitació pertinent per tal que la formació sigui reconeguda dins del Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament.
Trainers
Violant Olivares & Eduardo Hernández

Creadors d'Ukelelé Ukelelà!

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text