Music.cat

Your music training space
Speach, presentation

Taller de formació pedagògica

In the charge of Gemma Baños, Marta Canellas
 

22 of july

1 Season | 2 hours

Avinyó, Carrer Sant Josep, 2

See map

35,00

Adreçat a professionals de les arts, educadores, mestres i públic en general, en especial a professionals que treballen amb infants en l'etapa 0-3 anys.

 

DESCRIPCIÓ

Presentació d'un repertori de cançons per acompanyar les rutines del dia en els primers anys de vida, junt amb propostes per cantar-les a l’aula o en família, tot posant al centre l’experiència musical i sensorial, així com el vincle amb l’adult que les canta.

 

OBJECTIUS

Oferir recursos en forma de cançons inèdites i propostes didàctiques adequades a cada cançó per als professionals que treballen amb infants en l'etapa de 0 a 3 anys.

Days of training:
  • 22/07/2021
Timetable:
Dijous 22 de 9:30 a 11:30h (2 hores)
Language:
Catalan
Deadline to register:
22/07/2021
Contact:
www.tallersmusicalsavinyo.com
Others:
Autoritzeu als TeMA- festival de creativitat musical que la vostra imatge pugui aparèixer en documents audiovisuals de promoció dels TeMA i també a les xarxes socials? El dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Per això demanem que, si alguna persona no vol sortir als reportatges audiovisuals, ens enviï un correu electrònic especificant-ho a info@tallersmusicalsavinyo.com
Trainers
Gemma Baños

Formadora del Taller de formació pedagògica "CANÇONS MENUDES" (Etapa dels 0-3 anys) i professora de Música prenatal i Música en família (0-3)

More information
Marta Canellas

Formadora del Taller de formació pedagògica "CANÇONS MENUDES" (Etapa dels 0-3 anys)

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text