RESSONÀNCIES 2025 - Sessió amb dinar

In the charge of Ressonàncies
12 of april

1 Season | 8 hours

Barcelona, Sant Pere Més Baix, 7

See map

15,00

La jornada Ressonàncies es presenta com un punt de trobada per a les professionals de la música clàssica a Catalunya, que enguany celebra la seva quarta edició i que compta, de nou, amb el suport de l’Acadèmia Catalana de la Música. La sessió tindrà lloc el dissabte 12 d’abril, durant tot el dia, a l’espai La Bonne, el Centre de Cultura de Dones de Barcelona.  

Day of training:
  • 12/04/2025
Timetable:
"PRESENT, PASSAT I FUTUR DE LA CLÀSSICA"

09.30h - Arribada

10:00h - TAULA 1
Estat de la qüestió de la clàssica, segons les qui la viuen

Moderació: María Montes (divulgadora, musicòloga i intèrpret)
Ponents:
Carlota Baldrís - compositora
Adriana Aranda - intèrpret
Laia Tous - programadora musical
Erola Albesa - gestora cultural

11:30h - BREAK

12h - TAULA 2
Taula de treball compartida: Com ha de ser, el futur de la clàssica?
Des de l’organització de les Ressonàncies, es planteja una taula de treball compartida en la qual les presents puguin col·laborar plegades en la construcció d’una nova associació per a les professionals de la clàssica.
Què necessita el nostre sector i què necessitem nosaltres? Què hauria d’oferir, una associació, a aquelles persones que la conformen?

13.30h - RECITAL MATÍ
DYNA QUARTET, quartet de cordes
Música de Florence Price

14h - DINAR

15.30h - TALLER de cures
a càrrec de La Lluerna

17h - RECITAL TARDA
a càrrec d’Ana Nicolás de Cabo, percussionista històrica
Deadline to register:
12/04/2025
Contact:
Acadèmia Catalana de la Música
info@academiamusica.cat
933 19 95 78
Comments:
*Aquesta sessió de pagament inclou l'àpat de dinar que es durà a terme al mateix Centre Cultural La Bonne. Hi haurà opció vegetariana i vegana.

Si us plau, si pateixes algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària fes-no-ho saber.
Trainers
Ressonàncies
More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text