Music.cat

Your music training space
Course

Música i moviment online - Escola d’estiu de música de Girona 2022

In the charge of Xavi M. Rocamora
 

6 of july

1 Season | 1 hours

Streaming

0,00

En el marc de L’Escola d’estiu de música de Girona. La Marfà i Xavi Rocamora oferiran un taller de 45 minuts on veurem diverses activitats de música i moviment específicament pensades per al format no presencial, fent un ús participatiu i didàctic de la tecnologia i posant de relleu les oportunitats de l'educació musical a distància.

La sessió forma part de l'activitat "La classe online entre bambolines" de l’Escola d’estiu de música de Girona.

L’Escola d’estiu de música són unes jornades de formació per a docents de música que proposen itineraris segons el perfil professional dels docents i ofereixen diferents activitats i tallers per tal d’enriquir la seva formació i donar-los recursos per aplicar d’una manera pràctica a l’aula. Les jornades estan adreçades a professorat de música d'infantil i primària, secundària i escoles de música.

L’objectiu de l’escola d’estiu és dotar la ciutat de Girona d’unes jornades de formació per a docents de música per tal d’enriquir la seva formació i donar- los recursos per aplicar-los d’una manera pràctica a l’aula.

Ho organitza: La Marfà - Centre de Creació Musical i Escola Municipal de Música de Girona – Ajuntament de Girona. 

Hi col·labora: Casa de la Música del Gironès i Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach (ICE) - Universitat de Girona, Harmony Games i Music.cat

Amb el suport de: Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya, i Diputació de Girona.

Coordinació i assessorament pedagògic: Harmony Games

 

 

Days of training:
  • 06/07/2022
Timetable:
Dimecres 6 de juliol
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Grup 1: 11h a 11.45h
Grup 2: 16h a 16.45h
Language:
Catalan
Deadline to register:
06/07/2022
Contact:
Més informació i inscripcions:
lamarfa@ajgirona.cat
www.girona.cat/lamarfa
Trainers
Xavi M. Rocamora

Em defineixo com una persona activa i creativa. M'agrada emprendre, impulsar i compartir. Entenc l'educació musical com una eina de transformació social. Treballo usant el llenguatge artístic com una eina d'autoconeixement i creixement personal que crec que ha de ser accessible a tothom. 

Me defino como una persona activa y creativa. Me gusta emprender, impulsar y compartir. Entiendo la educación musical como una herramienta de transformación social. Trabajo usando el lenguaje artístico como una herramienta de autoconocimiento y crecimiento personal que creo que debe ser accesible para todos y todas.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text