Music.cat

Your music training space
Course

Music.cat per a profesionals

In the charge of Music.cat Informa
 
Online training | 1 hours
0,00

Músic? Formador? Trainer?, et dediques a la formació de professionals del sector musical?Si creus que et teu coneixement té valor, Music.cat és ideal per al teu futur. Registra't i comença el teu camí de formació i transformació amb la plataforma líder del sector.

  • Cursos i continguts 100% online, híbrids, en Streaming i presencials
  • 11.000 usuaris registrats i 500 cursos finalitzats en els últims deu mesos.

Des de Music.cat apostem per una formació contínua que sigui accessible, diversa i de qualitat. Creiem que aquesta formació és un aspecte clau per a renovar-se, aprendre nous continguts i metodologies i seguir millorant dia a dia.

Music.cat la plataforma virtual de difusió i gestió d'activitats formatives dirigides a docents de música i altres persones interessades en l'educació musical i artística.

Tens interès a col·laborar amb nosaltres? registre el teu compte gratuït d'organitzador a Music.cat o bé inscriu-te en aquesta formació i t'atendrem personalment.

Language:
CatalĂ 
Trainers
Music.cat Informa

Para dar a conocer vuestras actividades, contacta con nosotros a info@music.cat

Per donar a conèixer les vostres activitats, contacteu amb nosaltres a info@music.cat

To publicize your activities, contact us at info@music.cat  

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text