Music.cat

Your music training space
Course

LA PERCUSSIÓ CORPORAL A L'AULA

In the charge of Santi Serratosa López
Organizer: Harmony Games
 

10 of december

1 Season | 9 hours

Lleida, C. Dolors Lolín Sabaté, núm 11, 25003, Lleida

See map

75,00

MÈTODE SSM (SENYALITZACIÓ-SEQÜENCIACIÓ-MÚSICA)

 

Des del Mètode SSM, basant-nos en els recursos sonors i musicals, pretén facilitar l'aparició de diferents processos sensorials, cognitius, emocionals i vinculants. Promou experiències creatives que enllacen els interessos de les persones amb les seves capacitats tant físiques com intel·lectuals.

Aquest mètodes'acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM té el joc, l'expressió i la creativitat com a bases d'un abordatge psicosocial d'un alt valor en salut.

PER QUE SSM?
- Senyalització: Les sessions d'aquesta metodologia són eminents pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
- Seqüenciació: Tots els exercicis i activitats estan rigorosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l'aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental pel control, planificació, execució i assessorament dels objectius musicals i extra musicals.
- Música: L'objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual ens expressarem, crearem i sentirem durant tot el procés d'aprenentatge o durant l'experiència lúdica.

Contingut:

  • La percussió corporal a l'aula
  • Metodologia i didàctica del ritme
  • La cançó com a suport tonal, estructural, rítmic i emocional
  • Coreografies a l'aula
  • Creativitat i co-creació
  • El teu ritme personal
  • MÈTODE SSM

VIDEOS SANTI SERRATOSA

Days of training:
  • 10/12/2022
Timetable:
Dissabte de 10h a 14h i de 15.30h a 19.30h
8 hores lectives + 1h de treball personal
Language:
Catalan
Deadline to register:
10/12/2022
Contact:
Info@harmony-games.com
Trainers
Santi Serratosa López

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text