Music.cat

Your music training space
Course

L'EXPERIÈNCIA HUMANA DE LA MÚSICA

In the charge of MARC SERRA GRIERA
 
Online training | 20 hours
60,00

Es donaran els continguts més rellevants pel que fa a la psicologia i neurociència de la música. El curs constarà de 6 Mòduls en els que es lliuraran apunts per cada un dels Mòduls. Cada Mòdul tindrà el seu espai de discussió i un Test autoavaluatiu.

El formador oferirà assessorament via Zoom i/o correu electrònic.

Aquest curs també és una bona opció en cas que pugui interessar la matrícula al Màster online NEUROMÚSICA que ofereix la UCAM (Universidad de Murcia) a partir del gener de 2022.

 ______________________________________________

MÒDUL 1

Origen de la Música

En aquest MÒDUL es plantejaran les qüestions més rellevants pel que fa a l'origen de la música, les troballes i els fonaments més importants pel que fa a l'antropologia de la música.

MÒDUL 2

Percepció i Cognició

En aquest MÒDUL es farà un repàs del sistema auditiu, la seva anatomia i funcionalitat. Després es posaran les bases del processament cerebral de la música.

MÒDUL 3

Universals musicals i respostes humanes a la música

En aquest MÒDUL ens endinsarem en el que anomenem "conducta musical" i veurem què són els universals musicals i les respostes humanes a la música des de una perspectiva global.

MÒDUL 4

Efectes, canvis i beneficis de la Música i l'Educació Musical

En aquest MÒDUL veurem què ens aporta la música des de l'educació, l'esport, el món laboral i els contextos clínics. La música és capaç d'aportar-nos un conjunt de canvis que, si són aprofitats, ens aporten un conjunt de beneficis. Val la pena conèixer-los!

MÒDUL 5

Música i emocions

En aquest MÒDUL aprendrem un dels grans significats de la música: les emocions. Què són i com la música és capaç d'evocar-nos emocions? Quins estudis s'han fet? Com s'aprofiten aquestes situacions?

MÒDUL 6

La Musicoteràpia

En aquest MÒDUL veurem quines són les principals contribucions de la música des del punt de vista terapèutic. La Musicoteràpia és una disciplina molt àmplia, que necessita especialització i que és capaç d'abarcar el tractament d'un conjunt molt amplit de trastorns, afectacions i patologies.

_______________________________________________

Es tracta d'un ECO-CURS, ja que el tutor del curs destinarà 10€ de cada inscrit/a a un programa de reforestació de Fundació Emys que, juntament amb altres iniciatives musicals, donen suport a la Fundació.

Properament s'adjuntaran els CERTIFICATS corresponents a aquest compromís.

 

 

 

 

 

Timetable:
22h
Language:
Catalan
Contact:
mserr485@xtec.cat
Others:
ENTRE TOTS ELS INSCRITS ES SORTEJARÀ UN EXEMPLAR DEL LLIBRE "LA MÚSICA COM A EXPERIÈNCIA HUMANA" (DINSIC, 2022).
Comments:
El curs començarà el 29 de febrer i finalitzarà el 7 de març de 2022.

Nombre mínim d'inscrits: 4

Els inscrits s'emplaçaran a un espai digital per tal de desenvolupar el curs on tindran accés al material del curs, fòrums i autoavaluació.
Trainers
MARC SERRA GRIERA

Mestre especialista de música, professor superior de piano, llenguatge musical i música de cambra. Divulgador dels camps de la psicologia i neurociència de la música.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text