Course

KUNDE SCHOOL - UKELELE A L'ESCOLA

Organizer: KUNDE BRAND SL
 
Online training | 40 hours
165,00

El projecte educatiu "Kunde School - L'Ukelele a l'Escola" consisteix en una col·lecció de 42 videotutorials i Play Alongs per a l’alumnat de Primària i Secundària, i una guia didàctica per al professorat, per tal que resulti molt fàcil la implementació de l’ukelele a l’escola.

Realitzat per la Violant Olivares i l'Eduardo Hernández, mestres de música, formadors de professorat i experts en desenvolupar noves propostes didàctiques amb l'ukelele. Junts han desenvolupat el projecte Kunde School, per a impulsar-ne la seva pràctica, amb la il·lusió de motivar l'alumnat i poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

Aquesta programació completa de música a través de l'ukelele és aplicable des de 1r de Primària fins a Secundària. Està enfocada principalment per a escoles i instituts, però també per a escoles de música / conservatoris o famílies que desitgin una formació d'ukelele online per als seus fills o filles. 

A banda de generar propostes seqüenciades a partir de repertori d’arreu i de tots els estils, hem volgut compondre cançons inèdites i d'altres adaptades, davant del buit existent en català específic per a l’aprenentatge de l’ukelele.

A través del repertori, l'alumnat podrà anar vivenciant des de l'inici conceptes de llenguatge musical, d'història de la música o d'harmonia, a banda d'anar adquirint les tècniques bàsiques de l'instrument de manera molt graduada i pensada didàcticament. 

Els videos inclouen gràfics, esquemes visuals, diagrames, tabulatures, el text de les cançons amb la indicació dels canvis d'acord amb colors, etc. A més, permeten ser visualitzats amb velocitat més lenta o més ràpida segons les necessitats del grup o de l'alumne, si els practiquen des de casa. 

Els videotutorials s'adrecen a l'alumnat de manera propera i senzilla, donant-los consells, trucs, exemples i tota mena de detalls perquè puguin practicar també sols a casa (Flipped Classroom) i després fer una interpretació conjunta amb el grup quan estiguin a l'escola. 

L'Eduardo i jo podem ser també els vostres assistents virtuals a l'aula, per suposat, i podeu visualitzar els vídeos amb l'alumnat per presentar el repertori, motivar-los i ser d'alguna manera al vostre costat si ens necessiteu com a guia. 

No cal dir que aquest material pot ser un recurs molt valuós en cas que haguem de combinar classes presencials amb virtualitat.

El preu del curs inclou 1 llicència escolar i fins a 24 llicències individuals (validesa d'un any), en el cas que l'Escola cedeixi els ukeleles a l'alumnat.

Consulteu a info@kundebrand.com les condicions necessàries perquè el vostre alumnat pugui gaudir d'aquesta formació des de casa. O per Whatsapp al 658237090 (Oriol).

Moltes gràcies!

 

Si vols veure la presentació que vam fer en Streaming, pots accedir en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=fUwPlygrppo&ab_channel=KundeBrand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timetable:
La formació és online, no hi ha horaris ni dates límit d'inscripció. Cada usuari pot visualitzar-ne el contingut segons el seu ritme.
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Ukelele i afinador o aplicació per afinar.

Si voleu implementar el projecte al vostre centre i l'alumnat no té ukeleles, contacteu amb KUNDE perquè us informin dels preus especials per a grups, ja sigui si voleu un kit per a compartir-los* a l'escola com si voleu proposar que en comprin un cada alumne.

*Les mesures Covid permeten l'ús d'instruments compartits, prèvia higienització dels mateixos. Evidentment, si els infants tenen els seu ukelele propi, no cal aplicar aquesta mesura.


Language:
Català
Contact:
Email: info@kundebrand.com
Whatsapp: 658237090 (Oriol)

www.kundebrand.com

Others:
CONTINGUT DE LA FORMACIÓ

El curs està dividit en 4 mòduls (0, 1, 2 i 3):

Presentació

MÒDUL O: 
Cantem l’himne de Kunde School!
Consells per a cuidar i netejar l’ukelele
Com afinem l’ukelele?
Preparem el cos i la ment!
Maneres de sostenir l’ukelele
Iniciant-nos amb les tècniques bàsiques: Mou-te amb l’ukelele
La primera melodia: La puça saltarina
Cantem i toquem: El petit ukelele

MÒDUL 1:
Un dit, un acord: Baby, please, don’t go
El cànon Frère Jacques
L’escala pentatònica: Emanono
A ritme de rock: Play Your Ukulele!
Els  bessons tradis: La cucaracha

MÒDUL 2:
L’escala de Do: Tot anirà bé
L’acord de Fa: Eleanor Rigby
Els bessons rumberos: Rumbejant amb l’ukelele
Tocant els clàssics: Oda a l’ukelele
Els bessons hawaians: Aloha’oe

MÒDUL 3:
El triangle d’estiu: Tebe dai
El triangle austral: Garrotins
Els bessons jazzies: Si estàs trist
El cercle de Do: Tot anirà bé 
La roda màgica: Medley pop

Trainers
Violant Olivares

Formadora de Kunde School

More information
Eduardo Hernández

Formador Kunde School

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text