Speach, presentation

El descobriment d’en Claudi

In the charge of Lluís Guzmán Pujol
Organizer: Harmony Games
 
Online training | 1 hours
0,00

La presentació es va realizar el 8 d'Octubre de 2020

Accedeix a continguts exclusius i gratuits a partir del gener del 2021

El descobriment d’en Claudi és la història d’un nen que no coneix la música ni les emocions que pot transmetre. Durant el viatge que decideix emprendre al voltant del Mediterrani, en Claudi coneixerà diversos estils musicals de diferents èpoques i aprendrà aspectes bàsics que han marcat la història de la música occidental.

Amb aquest conte es pretén apropar a les nenes i els nens la història de la música, els instruments i compositors més rellevants de la música occidental. Didàcticament, el conte inclou les competències pròpies de l’àmbit artístic, a partir principalment de l’audició, la cançó, la dansa i la instrumentació, com també l’adquisició de la cultura musical que els permeti comprendre la diversitat musical d’occident.

Cadascuna de les parts del conte en les quals en Claudi es troba en diferents zones geogràfiques es correspon amb el desenvolupament d’activitats musicals d’audició, dansa o jocs rítmics, cançó i instrumentació, en la qual els lectors, al mateix ritme que el protagonista de la història, desenvoluparan hàbits musicals i d’escolta activa i adquiriran coneixements que els permetin gaudir de la pràctica musical: vocal, corporal i instrumental.

A banda d’això, es proposen altres activitats que permetin desenvolupar competències pròpies d’altres àmbits de coneixement, com ara el lingüístic i les arts plàstiques.

(SINOPSI)

El protagonista d’aquesta història decideix emprendre el viatge de la seva vida, que el portarà a descobrir el món de la música, els instruments i les emocions. Coneixerà
personatges clau de la historia de la música que l’acompanyaran durant el seu recorregut i li mostraran i faran sentir una passió per la música que mai hauria
imaginat.
El conte compta amb una proposta didàctica, presencial i/o telemàtica seqüenciada, per a famílies i docents, així com les audicions que descobreix en Claudi a cada capítol, per tal de facilitar l’acompanyament, mitjançant propostes d’activitats i avaluació, en el desenvolupament de l’educació artística i musical dels infants.
Per a conèixer més recursos, activitats i estratègies metodològiques per a l’educació artística visita el web

Un viatge fascinat,
de música i emocions,
que li canviarà la vida.

 

Language:
Català
Contact:
https://harmony-games.com/producte/el-descobriment-den-claudi/
https://www.racomusicaldidactic.com
Others:
< (Sona Chopin, Nocturn núm. 2)
En Claudi era un nen nascut en un petit indret a les muntanyes, un lloc on tot era gris i fosc, sense vida, on no existia la felicitat, ni l’alegria ni l’amor. On tots els dies eren com quan s’ha de posar a ploure, cada dia era una tempesta...>>

 
Trainers
Lluís Guzmán Pujol

Autor del llibre "el descobriment d'en Claudi"

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text