Music.cat

Your music training space
Course

Curs intensiu presencial de producció musical

In the charge of Patxi Vazili
Organizer: Versembrant
 

From 13 to 17 of june

5 days | 15 hours

Mataró, C/Jaume Balmes 24 1r 2a

See map

300,00

Des de Versembrant - Escola popular itinerant - ens adrecem a vosaltres per presentar-vos el Curs Intensiu de producció musical/ beatmaking a càrrec de Paxi Vazili (V. PIZZA).

Es tracta d’un curs intensiu de 5 sessions de 3h durant una setmana a la nostra flamant escola polivalent de Mataró, en un entorn immillorable on podreu experimentar i aprendre amb hardware d’ús professional. Disposem de tot el material necessari:  macbooks, llicències d’Ableton Live, controladores MIDI i auriculars per cada alumne, perquè no us hagueu de preocupar de portar res més que la mascareta de rigor! 

Les classes estaran formades per un grup de 6 persones i tindran lloc del 13 al 17 de juny de 18.00h a 21.00h.

El curs -accessible per a tots els nivells- té un cost total de 300 euros i inclou l'assistència a totes les sessions presencials, una guia didàctica i accés a tot el material de suport audiovisual del nostre campus virtual.

La idea és oferir cursos a preus realment assequibles en contraposició a les tarifes que exigeixen les escoles privades del sector amb la garantía que l’alumne acabarà el curs amb els coneixements necessaris per fer les seves pròpies produccions instrumentals.


Continguts:


1. Introducció al curs 

- Què és el sampling?

- Anàlisi de produccions


2. Ableton live basics 

- Grid / “La reixa”

- Browser

- Session View

- Tracks, clips i escenes


3. Clips MIDI

- Gravació

- Captura

- Edició

- Quantització


4. Instruments Virtuals

-  Simpler

 - Drum Rack

 - Sampler


5. Swing / groove

6.  Warping

7. Arrangement View

8.  Àudio i mescla

- Envolvent del so

- Filtres

- Equalització

- Dinàmica i compressió

- Processadors d’efectes


9.  Mastering

 

 

Days of training:
  • 13/06/2022
  • 14/06/2022
  • 15/06/2022
  • 16/06/2022
  • 17/06/2022
Timetable:
De dilluns a divendres de 18h a 21h
Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Res. A l'escola disposem de tot el material necessari per dur a terme el curs: macbooks, llicències d’Ableton Live, controladores MIDI i auriculars per cada alumne
Language:
Catalan
Deadline to register:
13/06/2022
Contact:
patxi@versembrant.cat
Others:
Si no et va bé pagar-ho tot de cop, t'oferim l'opció de fraccionar el pagament en tres mensualitats. Si vols acollir-te a aquesta opció escriu a patxi@versembrant.cat i t'explicarem com fer-ho.
Trainers
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text