Music.cat

Your music training space
Course

Curs de producció musical Online

In the charge of Patxi Vazili
Organizer: Versembrant
 
Online training | 8 hours
50,00

Versembrant presenta per primera vegada el curs de producció musical online a càrrec del nostre productor de referència V. PIZZA.


El curs consta d'un total de 8 video-càpsules formatives de 15 minuts aproximadament i una guia didàctica en format pdf amb tota la informació de cada mòdul i contingut complementari. El curs no és en streaming, sinó que et donem accés a tots els materials i pots anar-lo seguint al teu ritme!


Es tracta d’una formació accessible per a tots els nivells i recomanada a partir de 14 anys. Els mòduls que trobareu al curs de producció musical online de Versembrant són:

 

00. Introducció al curs

01. Ableton Live Basics

02. Clips, tracks i escenes

03. Clips MIDI

04. Instruments virtuals I - SIMPLER

05. Instruments virtuals II - DRUM RACK 

06. Instruments virtuals III - SAMPLER

07. Swing

08. Arrangement View

Amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena creiem que difícilment podríem comptar amb una veu més autoritzada per parlar-vos de tècniques de sampling i impartir aquestes classes de beatmaking que el productor d’Extraño Weys. Així que si voleu aprendre a produir, no teniu excusa!

Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
Cal disposar d'un ordinador amb Ableton Live i és recomanable tenir una controladora MIDI.
Language:
Catalan
Contact:
patxi@versembrant.cat
Trainers
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text