Music.cat

Your music training space
Course

Curs de beatmaking amb Koala Sampler

In the charge of Patxi Vazili
Organizer: Versembrant
 
Online training | 3 hours
30,00

Curs Online de beatmaking amb Koala Sampler a càrrec de Patxi Vazili (V. PIZZA).

En aquesta ocasió us presentem el curs de Koala Sampler, una app revolucionària basada en les antigues caixes de ritmes de Roland (sp 303, 404, etc).

Hem decidit elaborar aquest curs per la potència i professionalitat de l'eina i a l'hora per la seva simplicitat. I pensem que potser que és una de les millors portes d'entrada al món del sampling i el beatmaking.

El curs, conté 5 càpsules formatives d'uns 15 minuts cadascuna i una guia didàctica complementària.

Continguts

1. Introducció

2. Sample

3. Sequence

4. Performance

5. Export

 

Material needed to attend the training and / or recommendations for students:
El Koala Sampler és una app disponible per Android, iOS. Tot el que necessitaràs és un mòbil o una taulete amb l'aplicació descarregada.
(També existeix la versió per a Windows i mac).
Language:
Catalan
Contact:
patxi@versembrant.cat
Trainers
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text