Music.cat

Your music training space
Course

Batuescola - Curs d'estiu 2022

Organizer: La Batuescola
 

From 7 to8 of july

2 days | 15 hours

Barcelona, Av. Drassanes, 20

See map

110,00

Batuescola - Curs d'estiu és un curs intensiu per a mestres de música que vulguin organitzar conjunts instrumentals de batucada a l'escola. 

En aquesta trobada presencial posarem en pràctica els continguts del curs online "Una batucada a l'aula".

>> Els instruments: Coneixerem l'ensemble de percussió, les funcions de cada secció, la distribució i l'equalització. 

>> El repertori: Aprendrem 4 peces completes de batucada fent servir els ingredients principals: salutacions, Ritmes Base i talls. Exemples d'arranjaments i pautes de direcció.

>> Activitats i programació: Veurem exemples de jocs, escalfaments i exercicis per al treball rítmic per al perfeccionament de frases, patrons, polirrítmies i coreografies.

>> Creativitat i noves metodologies: Es donaran pautes per a la introducció del treball creatiu i múltiples exemples didàctics de les metodologies pròpies de La Batuescola

 

- Es facilitaran apunts de tots els materials treballats a la sessió. 

- S'enregistraran vídeos per a la consulta privada de les persones inscrites.

 www.labatuescola.cat

 

Days of training:
  • 07/07/2022
  • 08/07/2022
Timetable:
De 10 a 14 i de 15:30 a 19:30
Language:
Catalan
Deadline to register:
01/07/2022
Contact:
labatuescola@gmail.com
Comments:
Formació reconeguda pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Trainers
Xavi M. Rocamora

Graduado en Magisterio con especialización en Educación Musical por la Universidad Autónoma de Barcelona y la Universidad de Granada. Miembro de Orff Catalunya.

More information
Laura Peinado Capdevila

La Laura està formada en Musicoteràpia amb postgrau en Arts Escèniques i Acció Social. Coordina diversos projectes d'intervenció social a través de les arts com TotSonCamins o Mamatraka, dels quals és fundadora i coordinadora.

More information
Paula Lladó Fernández

La Paula és docent de música especialitzada en la primera infància. És coordinadora dels tallers de música, percussió i moviment de La Batuescola, així com impulsora de diversos projectes d'intervenció social. A més, forma part de la companyia PerQuitxalla, que ofereix tallers i espectacles de percussió per als més menuts. 

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text