Music.cat

Your music training space
Course

Batucanetes i Gots Musicals

Organizer: Harmony Games
 

12 of november

1 Season | 8 hours

SANT CUGAT DEL VALLÈS, plaça Victòria del Àngels, num 2,

See map

65,00

Musicopos, percussió amb gots - Marcus
En aquest taller, els participants podran tastar diversos jocs rítmics realitzats amb gots. Veurem ritmes brasilers com el Xote, el Baião i el Maracatu, i altres ritmes com el funk i el rock, així com diverses tècniques de percussió.

 

Batucanetes. Percussió amb bolígrafs - Marcus
Els participants descobriran com fer i ensenyar música utilitzant únicament bolígrafs com a instruments de percussió. De forma lúdica i gradual, veurem com començar a tocar amb un bolígraf i després passar a ritmes més complexos tocats amb dos bolígrafs. Veurem ritmes brasilers com baião, xote i samba i també altres ritmes com funk, pop i rock. Els participants també podran experimentar adaptant la tècnica a objectes similars com palletes de metall i raspalls de dents.

 

Jocs rítmics i harmònics a l'aula de música - Oriol Ferré

Dirigit a professionals de l'educació de la música i la dansa
El curs es presenta com una oportunitat per treballar el ritme i l'harmonia amb tots els elements que hi ha a una aula de música, inclosos nosaltres mateixos. Els tres principals eixos del curs seran el llenguatge com a mitjà de desenvolupament musical, les possibilitats que tenim de fer servir el nostre cos per crear ritmes i les possibilitats mecànic-melòdiques dels instruments musicals. Fusionant instruments, cos, veu i paraula.

Gots musicals d'Harmony Games - Oriol Ferré

Durant el curs ens endinsarem en la descripció dels principals exercicis que es poden dur a terme amb els gots musicals, fent èmfasi en els aspectes musicals que es treballen en cada cas: l'harmonia, la melodia, el ritme, la composició, etc.

És un curs pràctic i creatiu, on els alumnes descobriran un munt de recursos pedagògics que es poden plantejar en una aula de música. Alinearem els gots, els amuntegarem, els dividirem, farem jocs de percussió en grup…

Days of training:
  • 12/11/2022
Timetable:
De 10h a 14 i de 15.30 a 19.30h
Language:
Spanish
Deadline to register:
12/11/2022
Contact:
Per a qualsevol informació, podeu contactar a info@harmony-games.com
Comments:
Curs dirigit a professors deducació musical, músics i qualsevol persona amb inquietuds musicals.
Trainers
Marcus Vieira

MÚSICO y EDUCADOR MUSICAL

More information
Oriol Ferré Puntos

Formador en educación musical e inventor. 

Director de Harmony Games y CEO de Music.cat

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text