Music.cat

Your music training space
Speach, presentation

7ª Gala IMPULSA CULTURA

In the charge of Music.cat Informa
 

20 of october

1 Season | 2 hours

Sarrià, Barcelona, Pare Miquel de Sarrià, 8 08034 Barcelona

See map

0,00

 

FINALISTES DEL PROGRAMA IMPULSA CULTURA 2022
Les 10 propostes seleccionades optaran al Premi IMPULSA CULTURA que s’atorgarà a la Gala IMPULSA 2022 el pròxim mes d’octubre

El Comitè d’Avaluació del Programa IMPULSA CULTURA 2022 (PIC 2022), que integren professionals experts en el sector cultural i empresarial, ha seleccionat els 10 finalistes del Programa. La valoració dels projectes s’ha realitzat segons aquests criteris: capacitat d’innovació, viabilitat, sostenibilitat i l’impacte que generen.

Quins són els 10 projectes finalistes? Festival Wallay, Identify, El repte literari per a alumnes d’ESO, Muntem un festival, Music.cat, Orthemis, Passenger Tales, Qualsevol nit, Sala Fènix i Vozes.

Els 10 finalistes presentaran les seves iniciatives culturals en la setena edició de la Gala IMPULSA, un acte que se celebrarà el pròxim 20 d’octubre al Teatre de Sarrià de Barcelona, i que comptarà amb un públic vinculat al món empresarial i cultural. En aquest acte, un jurat d’experts de renom de l’àmbit de la cultura i l’empresa triarà el projecte guanyador del Premi IMPULSA CULTURA 2022, que aquest any està dotat amb 10.000 euros i una obra de l’artista barcelonina de grafitis Maria Musa.

D’altra banda, cadascun dels projectes finalistes rebrà mentories adaptades a les seves necessitats de la mà de professionals amb una àmplia experiència.

El Programa, que va començar el passat mes de febrer, s’allargarà fins al desembre d’aquest 2022.

Endavant Comunitat IMPULSA!

Days of training:
  • 20/10/2022
Language:
Catalan
Deadline to register:
20/10/2022
Comments:
El Programa IMPULSA CULTURA 2022 és un programa gratuït que té l’objectiu de dotar els projectes culturals de les eines, recursos i metodologies per convertir-los en una proposta més viable i sostenible.
Trainers
Music.cat Informa

Per donar a conèixer les vostres activitats, contacteu amb nosaltres a info@music.cat  

Para dar a conocer vuestras actividades, contacta con nosotros a info@music.cat

 

More information

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text