Music.cat

Your music training space

Violant Olivares

PRESENTATION

Formadora d'Ukelelé Ukelelà!

CURRICULUM

CAT

Mestra de Música i Moviment a l’escola Fluvià (Barcelona). Formadora i creadora de projectes pedagògics al Servei Educatiu de L'Auditori i del Palau de la Música. Llicenciada en Guitarra, Postgrau en Comunitat Sorda, en Treball Corporal Integratiu i Mòdul d'EducArt, impulsa projectes interdisciplinaris de transformació a través de les Arts. Formada en metodologies actives, com el mètode I. Segarra - Z. Kodály, Orff-Schulwerk a San Francisco (Califòrnia) i en Educació musical primerenca segons la MLT d’E. Gordon. Combina la seva tasca docent amb tallers de música en família, cursos de formació de formadors i tallers d’ukelele per a infants, famílies i mestres. 

Amb l'Eduardo Hernández, ambdós apassionats dels instruments de corda, toquen plegats a l'ensamble de música iberoamericana En Clave de Son i co-dirigeixen Cuicacalli Espai de Música.  Son els autors del conte il·lustrat “Amb el cor content, l’ukelele tocarem”, editat per Harmony Games. Junts han dissenyat els continguts de la plataforma Kunde School d’aprenentatge de l’ukelele per a infants i el projecte "Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!", amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

 

ESP

Maestra de Música y movimiento en la escuela Fluvià (Barcelona). Formadora y creadora de proyectos pedagógicos en el Servicio Educativo de L’Auditori y del Palau de la Música. Licenciada en Guitarra, Postgrado en Comunidad sorda, en Trabajo Corporal Integrativo y Módulo de EducART, impulsa proyectos interdisciplinarios de transformación a través de las Artes. Formada en metodologías activas, como el método I. Segarra - Z. Kódály, Orff-Schulwerk en San Francisco (California) y en Educación musical temprana según la MLT de E. Gordon. Combina su labor docente con talleres de música en familia, cursos de formación de formadores y talleres para niños y niñas, familias y profesorado. 

Con Eduardo Hernández, ambos apasionados de los instrumentos de cuerda, juntos en el ensamble de música iberoamericana En Clave de Son y co-dirigen Cuicacalli Espai de Música. Son los autores del cuento ilustrado Amb el cor content, editado por Harmony Games. Juntos han diseñado los contenidos de la plataforma Kunde School de aprendizaje del ukelele para niños y niñas y el proyecto ¡Ukelelé Ukelelá, cantemos y toquemos sin parar!, con la ilusión de poder acompañar muchos docentes en su introducción en las escuelas. 

 

See trainings
27
november
2020
1 hours
Streaming
Amb el cor content l'Ukelele tocarem
0,00€
10 hours
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 0
40,00€
16 hours
ONLINE
30 JOCS AMB L'ELASTICAT
20,00€
10 hours
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ UKELELÁ Cantemos y toquemos sin parar!MÓDULO 0
40,00€
20 hours
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 1
50,00€
20 hours
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 1
50,00€
02
july
2021
12 hours
Escola Municipal de Música Victoria Dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat
Monogràfic Rhythm4Days: UKELELÉ, UKELELÀ! CANTEM I TOQUEM SENSE PARAR!
110,00€
20 hours
ONLINE
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 2
50,00€
20 hours
ONLINE
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 2
50,00€
22
january
2022
15 hours
Cuicacalli Espai de Música
UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! - NIVELL INICIACIÓ
150,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text