Music.cat

Your music training space

MARIONA SAGARRA i TRIAS

PRESENTATION

Soc cantant i compositora, professora de cant i experimentadora vocal. M'agrada treballar la veu com instrument tenint molta cura del cos, eina de coneixement i sanació.... i aplicant tot el que al llarg de la meva carrera he anat aprenent de diferents tècniques i estudis.  M'apassiona la música i tot el que se'n deriva i gaudeixo  oferint a les persones que volen treballar amb mi tot allò que jo he experimentat, els sons, els jocs vocals, les pol.lifonies, la paraula cantada. He tingut la sort de treballar amb grans musics i artistes de molts altres ambits com ara la dansa, la pintura, la poesia, el teatre, les titelles.... M'enriqueix poder compartir i difondre el que he anat recollint al llarg els anys.

CURRICULUM

MARIONA SAGARRA  és Cantant i compositora. La veu, la creació i la poesia són la base del seu treball. Interessada en la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu, ja sigui amb elements electro-acústics, multi-efectes o simplement polifonies vocals i cançó.

Com a cantant i performer col·labora amb músics i artistes d’àmbits com la dansa, la poesia, el teatre o les arts plàstiques. Ha estat convidada per l’artista Meredith Monk a cantar al Carnegie Hall de Nova York i a nombrosos festivals nacionals i internacionals com a cantant solista o amb el seu grup. Ha editat 8 discs. Ha impartit cursos per tot el territori i diversos països europeus així com també per a diverses companyies de teatre i dansa d’Europa i dels USA. Fa tallers infantils Poesia i Música per a nens i nenes, la “Poesia enCantada” i  “Toc, Toc: tinc tan de so per a tu”. I ofereix CICLE DE CONFERÈNCIES ELS COLORS DE LA VEU per l’UAB-ICE, UB, U d’Alacant i Aules d’Extensió Universitàries d’arreu de Catalunya. Va crear i dirigir durant  dos anys el programa radiofònic ‘Vox Populi’ a Catalunya Música. Ha compost moltes bandes sonores, encàrrecs per espectacles i obres simfòniques per a orquestres. Actualment imparteix cursos al Conservatori del Bruc, al Col.legi de Teatre, Institut del Teatre de Vic, Universitat Autònoma de Barcelona, i UB, etc....

LLicenciada amb Historia de l'Art, Titulació Superior de Música, va realitzar la carrera de cant amb Carmen Bustamante al Conservatori del Liceu, i amb Lucia Meewsen a Harlem (Països Baixos). Al llarg de tres anys va perfeccionar els seus estudis al Sweelinck Conservatorium d’Amsterdam, a Holanda i a la  Guildhall School of Music & Drama de Londres.  Ha rebut formacions diverses en mètodes com Voice Craft, Dalcroze, Suzuki, Feldenkrais, Gestalt,Alexander Technique....

 

See trainings
18
september
2021
6 hours
El Principal del Pati
VEU, RITME I COS.- eines d'aprenentatge
70,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text