Music.cat

Your music training space

Jonatan Ripoll Moreno

PRESENTATION

Membre d'El Pot Petit, trombonista i mestre de música

CURRICULUM

Jonatan Ripoll Moreno, 1987, Castelló d'Empúries.


Intèrpret de trombó i fiscorn. Inici dels estudis musicals a l'escola de Música Antoni Agramont de Castelló d'Empúries amb 7 anys. Allà es forma com a instrumentista de violí primer, amb Albert Teixidor. I posteriorment, de trombó i fiscorn, amb Joan Bardés.


Prolonga els estudis com a instrumentista de fiscorn i trombó fora de l'escola de Castelló amb Jordi Estartús a Girona, Pep Moliner a Barcelona i Isidre Palmada a Banyoles, amb el qual segueix a dia d'avui amb els seus estudis.


A partir de la majoria d'edat, també realitza estudis en pedagogia d'educació primària i musical. El 2015 obté el graduat d'educació primària amb especialitat musical.


Ha treballat durant 3 anys al departament d'ensenyament com a mestre de música a primària en diverses escoles del territori. 


Ha participat en diverses agrupacions d'estils diferents, passant per grups de ska i reggae com Dekrèpits, orquestres com la jove orquestra versatile de Figueres amb la direcció de Santi Escura, o per cobles com Empordanesa i Rossinyolets, amb Pere Cortada al capdavant, o la cobla Bisbal Jove, durant nou anys, sota la direcció de Xavier Molina.

A partir de 2017 centra els seus esforços com a intèrpret de trombó amb “El Pot Petit”.

See trainings
5 hours
ONLINE
Aprèn a tocar l'ukulele amb El Pot Petit
35,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text