Music.cat

Your music training space

Amaia Ruano

PRESENTATION

Violoncel.lista, professora i coach. 

CURRICULUM

 

Especialitzada en coaching aplicat a la pedagogia musical i en metodologia Suzuki, l'Amaia és una apassionada de l'ensenyament musical en tots els seus àmbits. 

Actualment és professora de violoncel al conservatori i cscola de música de Granollers i al conservatori de grau professional El Liceu de Barcelona. 

Ha estudiat pedagogia de l'instrument al conservatori d'Àmsterdam i ha estat professora de violoncel al conservatori municipal de música de Barcelona, a l'escola municipal de Castellbisbal i a l'escola El Musical de Bellaterra, on era la cap del departament de violoncel Suzuki. 

El seu anhel per ajudar a músics a superar-se va fer que esdevingués coach personal i executiu especialitzant-se en coaching d'alt rendiment.

Amb l'objectiu de transmetre les possibilitats que el coaching, la neuroeducació i la psicologia poden aportar a la millora de l'educació musical, l'Amaia ofereix cursos de formació de professorat i sessions per a families. 

La seva passió pel creixement de les persones a través de l'aprenentatge la motiven a seguir estudiant i a ampliar els seus coneixements en diferents àmbits de la pedagogia i la psicologia.

 

See trainings
08
april
2021
15 hours
Espai Collserola
Didáctica de la corda per a professorat novell (violí, viola, violoncel i contrabaix)
150,00€
28
june
2021
15 hours
Espai Collserola
Didàctica de la corda per a professorat novell (violí, viola, violoncel i contrabaix)
150,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text