Music.cat

Your music training space

Albert Dondarza Roca

PRESENTATION

Membre d'El Pot Petit, violinista, teclista i professor de violí

CURRICULUM

Albert Dondarza Roca (Olot, 25 d’octubre 1982)

Músic multiinstrumentista, intèrpret de violí, serra musical, cordes polsades, teclats i percussions. Format al Conservatori Municipal de Música de Barcelona on obté la titulació de Grau Mig, especialitat violí (2006), combina la seva formació acadèmica amb estils tradicionals que investiga de manera autodidacta, a més de seguir estudis d’improvisació, violí jazz i modern amb Ernesto Briceño. Ha participat en cursos i masterclass d’artistes de renom com Oriol Saña, Christoph Mallinger, Alasdair Fraser, Natalie Haas, Hanneke Cassel, Matthew Simon, Ari Poutiainen, Eladio Reinón i Pep Cucurella, així com Fernando Jacutinga, Ney d’Oxossé i Zeca Macapá.

Co-productor del disc El Pot Petit 10 anys (2019, U98 music), Premi Enderrock a millor disc per a públic familiar i compositor de la banda sonora de l’espectacle Naïf (Cia. Toti Toronell), nominada a millor música pels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya (2013), amb una extensa experiència a coll (Cordes del Món, La Banda del Surdo, Residual Gurus, Clave de Sur, Xebi SF, La Criatura Verda, Alverd Oliva), i una vintena de discs enregistrats, ha participat en nombrosos projectes i festivals tant de casa com de la resta d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica del Nord. Violinista i pianista de la companyia d’espectacles i concerts familiars El Pot Petit des del 2015. També ha estat professor de violí, viola i música de cambra a l’EMM de Roda de Ter, l’Esquirol i Torelló i a l’Aula Musical d’Olot.

See trainings
5 hours
ONLINE
Aprèn a tocar l'ukulele amb El Pot Petit
35,00€

We use our own and third-party cookies to improve your experience and our services, analyzing browsing on our website. If you continue browsing we will consider that you accept its use. You can get more information in our Cookies Policy.

Tancar text