Violant Olivares

PRESENTACIÓ

Formadora d'Ukelelé Ukelelà!

CURRÍCULUM

CAT

Mestra de Música i Moviment a l’escola Fluvià (Barcelona). Formadora i creadora de projectes pedagògics al Servei Educatiu de L'Auditori i del Palau de la Música. Llicenciada en Guitarra, Postgrau en Comunitat Sorda, en Treball Corporal Integratiu i Mòdul d'EducArt, impulsa projectes interdisciplinaris de transformació a través de les Arts. Formada en metodologies actives, com el mètode I. Segarra - Z. Kodály, Orff-Schulwerk a San Francisco (Califòrnia) i en Educació musical primerenca segons la MLT d’E. Gordon. Combina la seva tasca docent amb tallers de música en família, cursos de formació de formadors i tallers d’ukelele per a infants, famílies i mestres. 

Amb l'Eduardo Hernández, ambdós apassionats dels instruments de corda, toquen plegats a l'ensamble de música iberoamericana En Clave de Son i co-dirigeixen Cuicacalli Espai de Música.  Son els autors del conte il·lustrat “Amb el cor content, l’ukelele tocarem”, editat per Harmony Games. Junts han dissenyat els continguts de la plataforma Kunde School d’aprenentatge de l’ukelele per a infants i el projecte "Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!", amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

 

ESP

Maestra de Música y movimiento en la escuela Fluvià (Barcelona). Formadora y creadora de proyectos pedagógicos en el Servicio Educativo de L’Auditori y del Palau de la Música. Licenciada en Guitarra, Postgrado en Comunidad sorda, en Trabajo Corporal Integrativo y Módulo de EducART, impulsa proyectos interdisciplinarios de transformación a través de las Artes. Formada en metodologías activas, como el método I. Segarra - Z. Kódály, Orff-Schulwerk en San Francisco (California) y en Educación musical temprana según la MLT de E. Gordon. Combina su labor docente con talleres de música en familia, cursos de formación de formadores y talleres para niños y niñas, familias y profesorado. 

Con Eduardo Hernández, ambos apasionados de los instrumentos de cuerda, juntos en el ensamble de música iberoamericana En Clave de Son y co-dirigen Cuicacalli Espai de Música. Son los autores del cuento ilustrado Amb el cor content, editado por Harmony Games. Juntos han diseñado los contenidos de la plataforma Kunde School de aprendizaje del ukelele para niños y niñas y el proyecto ¡Ukelelé Ukelelá, cantemos y toquemos sin parar!, con la ilusión de poder acompañar muchos docentes en su introducción en las escuelas. 

 

Veure formacions
31
desembre
9999
4 hores
Amb el cor content!
Online
0,00€
27
novembre
2020
1 hores
Streaming
Amb el cor content l'Ukelele tocarem
Online
0,00€
31
desembre
9999
10 hores
UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 0
Online
40,00€
31
desembre
9999
16 hores
30 JOCS AMB L'ELASTICAT
Online
0,00€
31
desembre
9999
10 hores
¡UKELELÉ UKELELÁ Cantemos y toquemos sin parar!MÓDULO 0
Online
40,00€
31
desembre
9999
20 hores
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 1
Online
50,00€
31
desembre
9999
20 hores
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 1
Online
50,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text