Music.cat

El teu espai de formació musical

Santi Serratosa López

PRESENTACIÓ

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

CURRÍCULUM


Santi Serratosa es va graduar en música a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu, l’any 1999. Dos anys més tard va continuar els seus estudis superiors de bateria al Drummers Collective de Nova York. Després d’una etapa de formació amb diferents professors de bateria, recerca personal i altres estudis musicals, l’any 2011 obté el títol de Màster de Musicoteràpia per la UPF. Diploma en Pedagogia Sistèmica per l'Institut Gestalt (2019)

Paral·lelament a la seva formació com a musicoterapeuta es va formar en percussió corporal amb diferents professors com Anna Llombart, Stéphane Grosjean i ha assistit a workshops i cursos de Keith Terry, Fernando Barba, Jep Meléndez, Javier Romero, Núria López, Shaman Lebrun i Ido Shtadler.

Professor de bateria des de l’any 1994, actualment imparteix cursos i tallers de percussió corporal per tot el país, Europa, Brasil i Xile amb la seva pròpia metodologia (Mètode SSM). Professor de percussió corporal en els Tallers Musicals d’Avinyó, XLII Curs d’Estiu La Rítmica Jaques Dalcroze de l’escola de música Joan Llongueras, Dansàneu 2014, AEMCAT 2016 I 2017, forma part de l’equip de professors de música del Màster de Musicoteràpia de l’UB. Professor col·laborador del Postgrau de Musicoteràpia de la UdG, Post-Grau d’Arts Escèniques de l’Institut del Teatre, Post-Grau El Musical-Bellaterra: Música, Creativitat i Moviment, el curs RHYTHM4DAYS i formador en els cursos de formació continua de la UVic i Harmony Games.

L’any 2015 va dirigir la part formativa i musical del projecte social TOC CAP A TU de l’Auditori de Barcelona. Ha presentat el seu treball en el IV i V Congrés Nacional de Musicoteràpia celebrat a Madrid i Barcelona, respectivament.

Com a bateria ha actuat i gravat amb moltes bandes des de l’any 1990. Tocant estils tan diversos com jazz, latin, flamenc-fusió, rock, funk, música electrònica, etc. Ha sigut músic figurant en molts programes de televisió i va ser el 3r bateria del musical Grease. Actualment forma part de grups reconeguts a nivell estatal com Astrio i Gossos, amb els quals continua enregistrant discs i girant per diferents països.

Com a percussionista corporal ha creat i dirigeix la SSM BigHand (Big band de percussió corporal) i comparteix un projecte de duet amb la Mariona Castells, amb la qual ha participat en diferents espots publicitaris i esdeveniments artístics, socials i educatius.

Veure formacions
13
juliol
2020
5 hores
Streaming
THE PROJECT OF THE HIDDEN PIECE - BODY PERCUSSION COURSE (MAÑANAS-MATINS)
90,00€
1 hores
ONLINE
LA PRIMAVERA DE VIVALDI BODY PERCUSSION - MODULE 1
40,00€
07
juliol
2020
1 hores
Streaming
SESSIÓ DE PRESENTACIÓ CURSOS ONLINE-STREAMING AMB SANTI SERRATOSA
0,00€
25
juliol
2020
2 hores
Streaming
Un Compromiso
20,00€
1 hores
ONLINE
LE VALSE D'AMÉLIE WITH BODY PERCUSSION - ONLINE COURSE
60,00€
17
setembre
2020
8 hores
Streaming
TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
12
novembre
2020
8 hores
Streaming
2a EDICIÓN TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
04
març
2021
8 hores
Streaming
3a EDICIÓN TUTORIAL BOHEMIAN RAPSODY WITH BODY PERCUSSION - ONLINE
60,00€
04
febrer
2021
8 hores
Streaming
COREOGRAFIES DE PERCUSSIÓ CORPORAL PER A L'AULA
65,00€
02
març
2021
8 hores
Streaming
2a EDICIÓ COREOGRAFIES DE PERCUSSIÓ CORPORAL PER A L'AULA
65,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text