Eduardo Hernández

PRESENTACIÓ

Formador d'Ukelelé Ukelelà!

CURRÍCULUM

CAT

Llicenciat en Guitarra, màster de Pedagogia per a Escoles de Música a la UAB i certificat en mètode Suzuki 1. Multiinstrumentista, arranjador, productor i especialista en música tradicional mexicana. Integrant de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, de l'ensamble de música antiga Tente en el aire i del Mariachi México Folclórico. Combina l’activitat concertística amb la seva tasca docent a escoles de música i com a formador, juntament amb la Violant Olivares, a cursos per a professorat, tallers de música en família i d'ukelele per a infants i adults. 

Ambdós, apassionats dels instruments de corda, toquen plegats a l'ensamble de música iberoamericana En Clave de Son i co-dirigeixen Cuicacalli Espai de Música.  Son els autors del conte il·lustrat “Amb el cor content, l’ukelele tocarem”, editat per Harmony Games. Junts han dissenyat els continguts de la plataforma Kunde School d’aprenentatge de l’ukelele per a infants i el projecte "Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!", amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

 

ESP

Licenciado en Guitarra, máster en Pedagogía para las Escuelas de Música en la UAB y certificado en método Suzuki 1. Multiinstrumentista, arreglista, productor y especialista en música tradicional mexicana. Integrante de la Orquesta de Guitarras de Barcelona, del ensamble de música antigua Tente en el aire y del Mariachi México Folclórico. Combina la actividad concertística con su docencia en escuelas de música y como formador, junto a Violant Olivares, en cursos de profesorado, talleres de música en familia y de ukelele para niños/as y adultos. 

Ambos, apasionados de los instrumentos de cuerda, tocan en el ensamble de música iberoamericana En Clave de Son y co-dirigen Cuicacalli Espai de Música. Son los autores del cuento ilustrado Amb el cor content, editado por Harmony Games. Juntos han diseñado los contenidos de la plataforma Kunde School de aprendizaje del ukelele para niños y niñas y el proyecto ¡Ukelelé Ukelelá, cantemos y toquemos sin parar!, con la ilusión de poder acompañar muchos docentes en su introducción en las escuelas. 

Veure formacions
31
desembre
9999
10 hores
UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 0
Online
40,00€
31
desembre
9999
4 hores
Amb el cor content!
Online
0,00€
31
desembre
9999
10 hores
¡UKELELÉ UKELELÁ Cantemos y toquemos sin parar!MÓDULO 0
Online
40,00€
27
novembre
2020
1 hores
Streaming
Amb el cor content l'Ukelele tocarem
Online
0,00€
31
desembre
9999
20 hores
(CAT) UKELELÉ, UKELELÀ! Cantem i toquem sense parar! MÒDUL 1
Online
50,00€
31
desembre
9999
20 hores
(ESP) ¡UKELELÉ, UKELELÁ! ¡Cantemos y toquemos sin parar! MÓDULO 1
Online
50,00€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text