Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Una batucada a l'aula (LIGHT VERSION)

Organitzador: La Batuescola
 
Formació online | 15 hores
65,00

 

CATALÀ:


T'agradaria organitzar una batucada amb grups de primària o secundària? Tens instruments de percussió i no saps com fer-los servir? Vols revolucionar les celebracions i mostres de música a l'escola? 

Al curs Una batucada a l'aula (LIGHT VERSION) trobaràs tot el què cal saber per introduïr-te en el món de la batucada escolar: Un Ebook - Guia Didàctica amb 3 mòduls i un total de 70 pàgines, il·lustracions, partitures descarregables i vídeos amb exemples pràctics amb un repertori de 3 peces rítmiques.

La versió completa d'aquest curs la trobaràs aquí

 

CASTELLANO: 

 

¿Te gustaria organizar una batucada con grupos de primaria o secundaria? ¿Tienes instrumentos de percusión y no sabes cómo usarlos? ¿Quieres revolucionar las celebraciones y muestras de música en tu centro?

En el curso Una batucada en el aula (LIGHT VERSION) encontrarás todo lo que necesitas saber: Qué es la batucada y de donde viene, cómo se organiza, recursos didácticos para el aprendizaje de ritmos, calentamientos y actividades, partituras no convencionales, etcétera. Un EBook - Guía Didáctica con 3 módulos y un total de 70 páginas, ilustraciones, partituras descargables y vídeos con ejemplos prácticos con un repertorio de 3 piezas rítmicas de todo el mundo. 

La versión completa de este curso la encontrarás aquí.

 

 

 

Horaris:
CAT: Aquest és un curs enregistrat consistent en un llibre digital i uns vídeos que pots consumir al teu ritme, a l'hora que vulguis.

CAST: Este es un curso grabado que consiste en un libro digital y vídeos que puedes consumir a tu rimo, a la hora que quieras.

Idioma:
Altres
Contacte:
CAT: La Batuescola oferim un seguiment i assessorament personalitzat a les alumnes del curs. Podeu escriure'ns a labatuescola@gmail.com

CAST: La Batuescola ofrecemos un seguimiento y asesoramiento personalizado a las alumnas del curso. Podéis escribirnos a labatuescola@gmail.com

www.labatuescola.cat
labatuescola@gmail.com
Formadors
Paula Lladó Fernández

La Paula és docent de música especialitzada en la primera infància. És coordinadora dels tallers de música, percussió i moviment de La Batuescola, així com impulsora de diversos projectes d'intervenció social. A més, forma part de la companyia PerQuitxalla, que ofereix tallers i espectacles de percussió per als més menuts. 

Més informació
Xavi M. Rocamora

Graduado en Magisterio con especialización en Educación Musical por la Universidad Autónoma de Barcelona y la Universidad de Granada. Miembro de Orff Catalunya.

Més informació
Laura Peinado Capdevila

La Laura està formada en Musicoteràpia amb postgrau en Arts Escèniques i Acció Social. Coordina diversos projectes d'intervenció social a través de les arts com TotSonCamins o Mamatraka, dels quals és fundadora i coordinadora.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text