Music.cat

El teu espai de formació musical
Xerrada, presentació

Taller de formació pedagògica

 

22 de juliol

1 Sessió | 2 hores

Avinyó, Carrer Sant Josep, 2

Veure mapa

35,00

Adreçat a professionals de les arts, educadores, mestres i públic en general, en especial a professionals que treballen amb infants en l'etapa 0-3 anys.

 

DESCRIPCIÓ

Presentació d'un repertori de cançons per acompanyar les rutines del dia en els primers anys de vida, junt amb propostes per cantar-les a l’aula o en família, tot posant al centre l’experiència musical i sensorial, així com el vincle amb l’adult que les canta.

 

OBJECTIUS

Oferir recursos en forma de cançons inèdites i propostes didàctiques adequades a cada cançó per als professionals que treballen amb infants en l'etapa de 0 a 3 anys.

Dies de la formació:
  • 22/07/2021
Horaris:
Dijous 22 de 9:30 a 11:30h (2 hores)
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
22/07/2021
Contacte:
www.tallersmusicalsavinyo.com
Altres:
Autoritzeu als TeMA- festival de creativitat musical que la vostra imatge pugui aparèixer en documents audiovisuals de promoció dels TeMA i també a les xarxes socials? El dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Per això demanem que, si alguna persona no vol sortir als reportatges audiovisuals, ens enviï un correu electrònic especificant-ho a info@tallersmusicalsavinyo.com
Formadors
Gemma Baños

Formadora del Taller de formació pedagògica "CANÇONS MENUDES" (Etapa dels 0-3 anys) i professora de Música prenatal i Música en família (0-3)

Més informació
Marta Canellas

Formadora del Taller de formació pedagògica "CANÇONS MENUDES" (Etapa dels 0-3 anys)

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text