797123537748112

Music.cat

El teu espai de formació musical
Xerrada, presentació

Sóc adolescent i em vull dedicar a la música

A càrrec de Antoni Tolmos
Organitzador: TOLMUSIC
 

10 de juliol

1 Sessió | 2 hores

Streaming

5,00

Voler dedicar-se a la música parteix sovint d'una vocació que es desperta en edats molt primerenques. És en l'etapa adolescent on sorgeixen els grans dubtes de com donar forma acadèmica a la vocació i també quines possibles sortides laborals ens pot oferir. En aquesta xerrada es donarà la informació necessària per poder tenir arguments sòlids que ajudin a prendre decisions. Es donarà també veu als participants per resoldre dubtes. Trobada oberta a joves, mares i pares, i educadors en general.

(Gratuït pels inscrits al curs “Creo cançons” d’Antoni Tolmos. En aquest cas per obtenir l’enllaç caldrà demanar-lo a info@tolmusicpro.com)

Dies de la formació:
  • 10/07/2020
Horaris:
Divendres 10 de juliol
De 10h a 12h
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Cal tenir càmera web, micròfon i una bona connexió a internet.
Idioma:
ca
Data límit per inscriure's:
09/07/2020
Contacte:
info@tolmusicpro.com
Formadors
Antoni Tolmos

Antoni Tolmos és un músic lleidatà que ha fet de la música la seva manera de comunicar-se amb el món i intentar entendre'l. Concertista, conferenciant amb activitat internacional, productor musical, doctor i professor de creativitat musical en la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona. Pare del Marc i la Sara.

 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text