Music.cat

El teu espai de formació musical
 

Del 30 de juny a l'3 de juliol

4 dies | 30 hores

SANT CUGAT DEL VALLÈS, plaça Victòria del Àngels, num 2,

Veure mapa

220,00

¡Bienvingudes a la novena edició de l'Rhythm4Days 22!

Rhythm4Days va néixer el 2014 amb la idea de crear un espai de trobada i d'intercanvi per a connectar amb la didàctica del ritme.

A través de diferents tallers formatius oferim la possibilitat de viure una experiència transformadora que permeti despertar el potencial creatiu dels alumnes de festival i que els proporciona les eines necessàries per aprofundir en ells mateixos mitjançant la fusió del cos i la veu.

El festival Rhythm4Days, que ha anat creixent any rere any, torna a posar el ritme al centre de l'aula. Quatre dies en què s'abordaran les diferents perspectives del ritme per tal d'explorar les seves possibilitats en els camps de la formació musical, l'educació social, la musicoteràpia, la dansa i les arts escèniques.

Curs certificat per Harmony Games amb 30 hores de formació (24 hores lectives + 6 hores de preparació i estudi personal)

 

¡Bienvenidas a la novena edición del Rhythm4Days 22!

Rhythm4Days nació en 2014 con la idea de crear un espacio de encuentro y de intercambio para conectar con la didáctica del ritmo.

A través de diferentes talleres formativos ofrecemos la posibilidad de vivir una experiencia transformadora que permita despertar el potencial creativo de los alumnos de festival y que les proporciona las herramientas necesarias para profundizar en sí mismos mediante la fusión del cuerpo y la voz.

El festival Rhythm4Days, que ha ido creciendo año tras año, pone de nuevo el ritmo en el centro del aula. Cuatro días en los que se abordarán las diferentes perspectivas del ritmo para explorar sus posibilidades en los campos de la formación musical, la educación social, la musicoterapia, la danza y las artes escénicas.

Curso certificado por Harmony Games con 30 horas de formación (24 horas lectivas + 6 horas de preparación y estudio personal). 

Formació reconeguda pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. REC0065271.

Dies de la formació:
  • 30/06/2022
  • 01/07/2022
  • 02/07/2022
  • 03/07/2022
Horaris:
30 de juliol 9:00h a 17.15h
1 de juny 9:00h a 17.15h
2 de juny 9:00h a 17.15h
3 de juny 9:00h a 14.15h
Idioma:
Castellà
Data límit per inscriure's:
03/07/2022
Contacte:
Harmony Games - info@harmony-games.com
Observacions:
Formació reconeguda pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. REC0065271.
Formadors
Xavi M. Rocamora

Graduado en Magisterio con especialización en Educación Musical por la Universidad Autónoma de Barcelona y la Universidad de Granada. Miembro de Orff Catalunya.

Més informació
Yuliia Sladkovska

Fundadora de l'Associació de Professors de Música d'Ucraïna, Directora del Festival Internacional de Pedagogia Musical Creativa de Kíev, Directora del Centre per al Desenvolupament Musical dels Nens "Dili-Dili" de Kíev.
Coordinadora del projecte "Family Music Camps" i musicoterapeuta del Club de Musicoteràpia Femenina de Kíev.

Més informació
Uirá Abondanza Kuhlmann

Director del centro de investigación Música e Movimento de São Paulo.

Més informació
Alba Pujol

Sóc músic i pedagoga i m’apassiona investigar i acompanyar processos d’aprenentatge musical i expressió artística al llarg de la vida, per una formació integral de les persones, des de la convicció que totes som musicals i la música ens mou.

 

Més informació
Santi Serratosa

Musicoterapeuta, percusionista y compositor

Més informació
Lu Arroyo

Educadora social, musicoterapeuta, trainer coach en P.N.L., máster en nutrición y salud, y en producción y gestión de eventos.

Més informació
Marta Camón Botella

Experta en Solkattu o Konnakkol y las técnicas rítmicas karnáticas del Sur de la India 

 

Més informació
Pau Elias Carbonell

Titulado Superior de Música en la especialidad de Pedagogía del Lenguaje y la

Educación Musical, en el Centro Superior de Música del País Vasco.

Més informació
Oriol Ferré Puntos

Formador en educación musical e inventor. 

Director de Harmony Games y CEO de Music.cat

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text