Music.cat

El teu espai de formació musical
Taller

Música prenatal

A càrrec de Gemma Baños
 

Del 19 de juliol al 21 de juliol

3 dies | 4.5 hores

Avinyó, Carrer del Mig, 34

Veure mapa

50,00

DESCRIPCIÓ

Una experiència musical per estimular i connectar amb el teu nadó abans de néixer, enfortint el vincle i la comunicació per mitjà de la música, millorant el vostre benestar abans, durant i després del naixement.


OBJECTIUS

Gaudir de l'embaràs i promoure un clima emocional adequat per a la gestació, així com, a través l'experiència musical, aconseguir una connexió més profunda amb una mateixa i amb el nadó que és a punt de néixer.

Dies de la formació:
  • 19/07/2021
  • 20/07/2021
  • 21/07/2021
Horaris:
Dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 // 3 sessions de 18 a 19:30h (90 min)
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
16/07/2021
Contacte:
www.tallersmusicalsavinyo.com
Altres:
Autoritzeu als TeMA- festival de creativitat musical que la vostra imatge pugui aparèixer en documents audiovisuals de promoció dels TeMA i també a les xarxes socials? El dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Per això demanem que, si alguna persona no vol sortir als reportatges audiovisuals, ens enviï un correu electrònic especificant-ho a info@tallersmusicalsavinyo.com
Formadors
Gemma Baños

Formadora del Taller de formació pedagògica "CANÇONS MENUDES" (Etapa dels 0-3 anys) i professora de Música prenatal i Música en família (0-3)

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text