Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Moviment creatiu, improvisació, dansa i distància social

A càrrec de Rita Noutel
 

Del 6 de maig al 7 de maig

2 dies | 8 hores

BARCELONA, Avinguda Vilanova 32 08902

Veure mapa

100,00
  • Gestionar la capacitat de mobilitat corporal d’un mateix, desenvolupant i millorant la consciència del cos.
  • Desenvolupar la capacitat d’acceptar les característiques específiques de cada persona i com adaptar-se al temps, espai vital i al moviment particular.
  • Nodrir el procés creatiu descobrint el llenguatge no verbal sense jutjar-lo.
  • Adaptar-se a noves situacions aprofitant recursos propis i idees constructives aportades pels altres.
  • Proposar una reflexió sobre què és la dansa, l’art, la sublimació de les emocions. De quina manera em veig a mi mateix i a l’altre i com la singularitat del cos i de les mateixes vivències poden ser l’inici d’un procés creatiu.
Dies de la formació:
  • 06/05/2021
  • 07/05/2021
Horaris:
De 10h a 14h
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Roba còmode.
Idioma:
Castellà
Data límit per inscriure's:
05/05/2021
Contacte:
www.acem.cat
acem@acem.cat
Formadors
Rita Noutel

Comença a ballar professionalment el 2009 formant-se amb mestres com Jordi Cortés, Glória José, Marisa Brugarolas, Adam Benjamin, Ramón Roig, Janis parker, Marc Brew, Thomas Metller, Ariadna Monfort o Arthur Roosvelt entre altres. Algunes de les seves participacions com intèrpret i ballarina inclouen: Fossil de Jordi Cortés, el vídeo dansa “Brick skin” i “Fuck-in-progress” pel qual va rebre el premi “Millor coreografia del 2017”.

El 2014 crea Yurdance amb la Míriam Aguilera. La primera obra (Cyclamen) es va estrenar al Festival Internacional de Dansa Integrada de Seül el 2017 i va ser premiada al Escena Mobile (2018). 

A banda de les creacions de dansa professionals, Yourdance també porta a terme conferències, tallers i mostres a escoles per visibilitzar la diversitat funcional en el circuit professional de les arts escèniques.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text