Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

LA PERCUSSIÓ CORPORAL A L'AULA

Organitzador: Harmony Games
 

10 de desembre

1 Sessió | 9 hores

Lleida, C. Dolors Lolín Sabaté, núm 11, 25003, Lleida

Veure mapa

75,00

MÈTODE SSM (SENYALITZACIÓ-SEQÜENCIACIÓ-MÚSICA)

 

Des del Mètode SSM, basant-nos en els recursos sonors i musicals, pretén facilitar l'aparició de diferents processos sensorials, cognitius, emocionals i vinculants. Promou experiències creatives que enllacen els interessos de les persones amb les seves capacitats tant físiques com intel·lectuals.

Aquest mètodes'acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM té el joc, l'expressió i la creativitat com a bases d'un abordatge psicosocial d'un alt valor en salut.

PER QUE SSM?
- Senyalització: Les sessions d'aquesta metodologia són eminents pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
- Seqüenciació: Tots els exercicis i activitats estan rigorosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l'aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental pel control, planificació, execució i assessorament dels objectius musicals i extra musicals.
- Música: L'objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual ens expressarem, crearem i sentirem durant tot el procés d'aprenentatge o durant l'experiència lúdica.

Contingut:

  • La percussió corporal a l'aula
  • Metodologia i didàctica del ritme
  • La cançó com a suport tonal, estructural, rítmic i emocional
  • Coreografies a l'aula
  • Creativitat i co-creació
  • El teu ritme personal
  • MÈTODE SSM

VIDEOS SANTI SERRATOSA

Dies de la formació:
  • 10/12/2022
Horaris:
Dissabte de 10h a 14h i de 15.30h a 19.30h
8 hores lectives + 1h de treball personal
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
10/12/2022
Contacte:
Info@harmony-games.com
Formadors
Santi Serratosa López

Músic, musicoterapeuta, formador en percussió corporal. Director de la SSM BigHand.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text