Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Emocions i aprenentatge

A càrrec de Amaia Ruano
 

Del 27 a l'28 de abril

2 dies | 8 hores

Mollerussa, Carrer d'Arbeca, 34, 25230 Mollerussa, Lleida

Veure mapa

90,00

Eines per desenvolupar la gestió emocional i facilitar el procés d'aprenentatge en els estudis musicals

 

Amb aquest curs es pretén obrir la porta a la reflexió i a la presa de consciència sobre la influència que tenen les emocions tant en el procés d’aprenentatge com en les relacions personals. Comprendre el seu funcionament i tractar de gestionar-les és la clau per a ajudar l’alumnat en el seu camí educatiu musical i personal. Aquesta comprensió també obre la porta al professorat a aplicar aquest procés de gestió emocional en ells i elles mateixes i potenciar el benestar en el lloc de treball.

 

A través de pràctiques de coaching, aquesta formació posarà a l'abast dels assistents, les eines necessàries per descobrir, desenvolupar i potenciar els recursos de cadascú a l'hora de tractar les emocions i la seva aplicació dins la docència musical.

Dies de la formació:
  • 27/04/2022
  • 28/04/2022
Horaris:
De 10h a 14h.
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
27/04/2022
Contacte:
acem@acem.cat
Observacions:
Preu socis: 55€ / preu no socis: 90€
Formadors
Amaia Ruano

 

Certificada com a “Coach Personal i Executiu” per l’escola EFIC. Ha estudiat “Peak Performance Mastery” amb Don Greene. Violoncel·lista, formada a Amsterdam, París, Madrid i Barcelona, pedagoga per vocació, formada en neuroeducació, gestió emocional i especialitzada i certificada en la metodologia Suzuki per al violoncel.
És professora de violoncel del Conservatori Municipal de Música de Granollers i del Conservatori de Música del Liceu de Barcelona. És formadora de professorat, especialitzada en gestió emocional i coaching aplicat a l'educació musical i ha impartit cursos arreu de Catalunya i Andorra. Com a coach està especialitzada en gestió de la por escènica i té la seva consulta privada a Barcelona. 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text