Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Eines per al Cant Coral

A càrrec de Elisenda Carrasco
 

28 de gener

1 Sessió | 8 hores

Berga, Plaça del Pare Antoni Baylina, 15 08600 Berga

Veure mapa

90,00

Treball a partir de la pròpia veu per a conèixer i aprofundir en la veu dels infants i joves. Didàctica de la cançó com a eina bàsica de creixement al cor. Pràctica de la tècnica bàsica de direcció coral i diferents ritmes d'assaig.

Dies de la formació:
  • 28/01/2023
Horaris:
10.30 h a 13.30 h i de 15.00 h a 17.00 h
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Bolígraf i llibreta
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
20/01/2023
Contacte:
acem@acem.cat
Formadors
Elisenda Carrasco

Nascuda a Barcelona, Elisenda Carrasco inicià els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obtingué els Títols Superiors d’Harmonia, Composició i Instrumentació, i Direcció d’orquestra amb Josep Soler i Salvador Mas respectivament. També va finalitzar el grau Superior de Pedagogia en l'especialitat de direcció coral, obtenint les màximes qualificacions.

En el camp de la direcció coral ha treballat entre d’altres amb S. Johnson, L. Heltay, J. Prats, P. Cao, H. Rilling i F. Bernius, així com també amb els mestres G. Hollerung i J. Frihsmund, becada per Musica Mundi a Alemanya. Paral·lelament sempre ha continuat els seus estudis de cant.
Va ampliar els estudis de direcció d’orquestra amb H. Wojnarowsky i T. Bugaj a l’Acadèmia Friederich Chopin de Varsòvia i al Conservatori de Cracòvia durant el curs 98-99, on va ser assistent del Cor Nacional de la Filarmònica de Varsòvia, treballant amb el compositor K. Penderecki. 

Elisenda Carrasco ha focalitzat el seu treball en l'ensenyament de la direcció coral i el treball vocal amb els infants i joves. Fa més de 30 anys que es dedica al món de la pedagogia, destacant la seva tasca en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i en l’Escolania de Montserrat.

La formació de directors en cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha aprofundit i desenvolupat. Per aquest motiu és convidada regularment a impartir cursos i tallers per tot el món (Europa, Àsia i Llatinoamèrica).


Ha impartit Màsterclass de direcció coral i pedagogia de la veu: a l'ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya, a la Universidad de Alcalà de Henares, Madrid i a la Bremen Universität, convidada per l'EuropaChorAkademie. 

 

 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text