Curs

Curs: "Percussió Ibèrica a l’Aula" amb Martí Hosta a l'EMM Castellbisbal

A càrrec de Martí Hosta
3 de febrer

1 Sessió | 4 hores

Castellbisbal, Plaça esglesia 2

Veure mapa

50,00

Una visió general dels diversos instruments de la percussió tradicional ibèrica i dels patrons tradicionals en diverses mètriques per poder-los aplicar a l’aula de llenguatge, conjunt, instruments, Cant Coral…

El percussionista Martí Hosta condueix aquest taller de percussió ibèrica on es mostraran les particularitats i les tècniques d'aquests instruments d'origen tradicional, però cada cop més coneguts i actuals. Tocarem panderos quadrats de peñaparda, tabals, sartenes, panderetes, almireces..., coneixent patrons tradicionals, però també aplicant-los a la música moderna

 

Dies de la formació:
  • 03/02/2023
Horaris:
De 9.30 a 13.30 h
Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
portar si teniu pandero i pandereta
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
31/01/2023
Contacte:
acem@acem.cat o al 691901308
Formadors
Martí Hosta

Bateria, percussionista, actor i creador de sons. Va començar tocant jazz i fusió, estudiant al Taller de Músics ia l'Escola de Música de Badalona i després amb Toni Meler, Ramon Ángel Rey o Marc Miralta entre d'altres.

A poc a poc va endinsant-se a les músiques d'arrel, toca flamenc als Tarantos de Barcelona, amb Coetus, Tara, Keympa, Elêctric Gozarela…

Ha compartit també escenari amb Sílvia Pérez Cruz, Lídia Pujol, Judit Neddermann, Aziza Brahim, Marina Rosell, Marc Mesquida, Celeste Alías, Sergi Sirvent, etc. Insòlit Trio i Bengalah són les seves bandes, on també és compositor.
Com a docent, dirigiu la vostra pròpia escola de bateria i percussió a Sant Cugat, i doneu tallers d'improvisació i cursos de percussió ibèrica.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text