Curs

Curs de producció musical Online

A càrrec de Patxi Vazili
Organitzador: Versembrant
Formació online | 8 hores
50,00

Versembrant presenta per primera vegada el curs de producció musical online a càrrec del nostre productor de referència V. PIZZA.


El curs consta d'un total de 8 video-càpsules formatives de 15 minuts aproximadament i una guia didàctica en format pdf amb tota la informació de cada mòdul i contingut complementari. El curs no és en streaming, sinó que et donem accés a tots els materials i pots anar-lo seguint al teu ritme!


Es tracta d’una formació accessible per a tots els nivells i recomanada a partir de 14 anys. Els mòduls que trobareu al curs de producció musical online de Versembrant són:

 

00. Introducció al curs

01. Ableton Live Basics

02. Clips, tracks i escenes

03. Clips MIDI

04. Instruments virtuals I - SIMPLER

05. Instruments virtuals II - DRUM RACK 

06. Instruments virtuals III - SAMPLER

07. Swing

08. Arrangement View

Amb més d’una dècada d’experiència i una producció de beats industrial a l’esquena creiem que difícilment podríem comptar amb una veu més autoritzada per parlar-vos de tècniques de sampling i impartir aquestes classes de beatmaking que el productor d’Extraño Weys. Així que si voleu aprendre a produir, no teniu excusa!

Material necessari per assistir a la formació i/o recomanacions pels alumnes:
Cal disposar d'un ordinador amb Ableton Live i és recomanable tenir una controladora MIDI.
Idioma:
Català
Contacte:
patxi@versembrant.cat
Formadors
Patxi Vazili

Patxi Vazili, també conegut com a Viktor Pizza, és un MC, digger i productor que milita a Extraño Weys. En actiu des de l’any 2006, col·laborador habitual d’At Versaris. Apassionat dels vinils i els sàmplers, actualment combina la seva activitat com a beatmaker impartint classes i tallers de producció musical.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text