Curs

BODY MUSIC, PART 4

A càrrec de Keith Terry
Organitzador: CROSSPULSE
Formació online | 2 hores
30,00

Rhythm Blocks • Polymeters • Crosspulses • Polyrhythms • Odd Time Signatures

Body Music: Part Four introduces more advanced technique exercises, and an in-depth look at polymeters, half-time/double-time, polyrhythms in 5, and crosspulses 3:2, 4:3, 5:3, 5:4.Keith has the ability of making the mysterious complexities of rhythmaculture accessible to us, without losing its depth. Keith has been an inspiration to me for more years than I can count.
—ARTHUR HULL, VILLAGE MUSIC CIRCLESKeith has the ability of making the mysterious complexities of rhythmaculture accessible to us, without losing its depth. Keith has been an inspiration to me for more years than I can count.
—ARTHUR HULL, VILLAGE MUSIC CIRCLES

With Nuria Bowart, Bryan Dyer and Evie Ladin.
Includes Footage of Keith Terry’s ensemble Corposonic in performance.

Running Time: 75 minutes
CPVD010
© Keith Terry, 2019

Idioma:
English
Observacions:
"Keith has the ability of making the mysterious complexities of rhythmaculture accessible to us, without losing its depth. Keith has been an inspiration to me for more years than I can count."
—ARTHUR HULL, VILLAGE MUSIC CIRCLES
Formadors
Keith Terry


Percussionista, rhythm dancer i educador 


Membre fundador i director de Crosspulse, organització artística californiana que des de fa més de 35 anys es dedica a la creació, interpretació i gravació de música i dansa intercultural basada en el ritme. Va ser professor del departament d’Arts i Cultures del Món de la Universitat de Califòrnia (1998-2005) i des del 2008 organitza l’International Body Music Festival. Ha impartit nombrosos tallers i comissions coreogràfiques arreu del món, i és especialment conegut per les seves actuacions de percussió corporal.

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text